CAMP | Πρίντεζης: "Αποδείξαμε τι αξίζουμε"

Ήταν ο άνθρωπος που χάρισε την κορυφή της Ευρώπης στον Ολυμπιακό και όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν μέσα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και του ελληνικού πρωταθλήματος να αποδείξουν τι αξίζουν.

Ο 27χρονος φόργουορντ των "Πειραιωτών" ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος στο "Kos Basketball Camp" και αποθεώθηκε από τα παιδιά και τους μίλησε για την επιτυχία του Ολυμπιακού αλλά και την Εθνική

ομάδα.

Για το… μυστικό της κατάκτησης του νταμπλ:

"Πιστεύω ότι είχαμε ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ και ρόστερ. Ήμασταν κατά κύριο λόγο νεαροί αθλητές σε ηλικία και θέλαμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε. Θεωρώ ότι το πετύχαμε".

Για το εάν έμεινε δυσαρεστημένος από κάτι:

"Δυστυχώς, δεν είχα τον χρόνο να χαρώ όσο πραγματικά θα ήθελα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, γιατί μόλις λίγες ημέρες μετά μας περίμεναν τα παιχνίδια για τους τελικούς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό κι έπρεπε να μπούμε αμέσως στα βαθιά. Αφού όμως όλα πήγανε καλά δεν πειράζει".

Για το εάν περίμενε πως θα εξελισσόταν έτσι η χρονιά:

"Εάν με ρωτούσε κανείς ένα χρόνο πριν δεν θα μπορούσα να τη ζήσω ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Δουλέψαμε όμως σκληρά, κάναμε θυσίες και τελικά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Πλέον, όμως, μας περιμένει μία εξίσου δύσκολη χρονιά. Θα πρέπει να κοιτάξουμε και πάλι να είμαστε έτοιμοι".

Για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου:

"Περιμέναμε πολλά περισσότερα, αλλά δεν μας βγήκε. Θα πρέπει πρώτα από όλα να δουλέψετε σκληρά για να φθάσετε ψηλά και να αγαπάτε το μπάσκετ κάνοντας τις θυσίες σας μέχρι να δικαιωθείτε".

Keywords
Τυχαία Θέματα