AENK | Παπαθεοδώρου: "Να ζήσουμε το ματς, χωρίς φόβο"

Το μεγαλύτερο ραντεβού της ιστορίας της έχει την Πέμπτη η Νέα Κηφισιά που υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει στο superbasket.gr τι είπε στους παίκτες στην τελευταία προπόνηση και ποιος θα μαρκάρει τον Βασίλη Σπανούλη.

Η στιγμή για την οποία ανυπομονούσαν

όλοι στην Νέα Κηφισιά, μετά την πρόκριση επί του Αρη, έχει φτάσει και την Πέμπτη η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν το μεγάλο ματς και του ζητήσαμε να μας αποκαλύψει τι είπε στους παίκτες του.
"Είπαμε πάρα πολλά, αλλά το βασικό ήταν να ευχαριστηθούμε τη στιγμή πάνω από όλα. Να ζήσουμε το ματς, χωρίς να φοβόμαστε και να δείξουμε διάθεση και ενθουσιασμό. Είναι ένας αγώνας που θα μας δώσει μεγάλες εμπειρίες.

Από αυτό το ματς έχουμε να κερδίσουμε μόνο και όχι να χάσουμε. Θα παίξουμε με τον Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης που αγωνίζεται σε άλλους ρυθμούς και ταχύτητες και έχει ποιοτικούς παίκτες. Ο αγώνας θα μας βοηθήσει τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Είναι για εμάς ένα κίνητρο. Ουσιαστικά θα είναι ένα τεστ για να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε σε υψηλότερο επίπεδο".
Ο κόουτς της Νέας Κηφισιάς, μας απάντησε πως έχουν διαχειριστεί οι παίκτες του τις απανωτές επιτυχίες επί του Απόλλωνα Πάτρας και του Αρη.
"Τα παιδιά είναι πλήρως συνειδητοποιημένα και δεν πετάνε στα σύννεφα. Μέσα από την πλάκα και την προπόνηση θα ξαναβρούμε τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς, αφού πρώτα γιορτάσουμε το αυριανό ματς. Μετά θα επανέλθουμε".

Στην συνέχεια, ο κόουτς της Νέας Κηφισιάς μίλησε για τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο ΣΕΦ.

"Περιμένουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Όχι μόνο οι φίλαθλοι της Κηφισιάς αλλά και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ και να δουν μια προσπάθεια που έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Κηφισιάς. Φυσικά θα δουν και τον Ολυμπιακό στο πρώτο του επίσημο ματς της σεζόν".

Για το τέλος αφήσαμε τα προπονητικά του πλάνα και όταν τον ρωτήσαμε αν έχει σκεφτεί ποιος παίκτης θα μαρκάρει τον Βασίλη Σπανούλη, μάς απάντησε:
"Αυτό δεν το έχω αποφασίσει ακόμα... Θα τα σκεφτώ όλα το βράδυ".

Keywords
Τυχαία Θέματα