A1 | "Ζέσταμα" ενόψει... τελικού

Σαν ένα τελευταίο τεστ ετοιμότητας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι σημερινές αναμετρήσεις των δύο "αιωνίων" για την 21η αγωνιστικής της Α1, ενόψει του μεγάλου αγώνα που δίνουν το Σάββατο (10/3) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, λοιπόν, αναμένεται να έχουν εύκολο έργο κόντρα σε Ίκαρο και Μαρούσι αντίστοιχα, ενώ το πιο σημαντικό

που θέλουν εκτός από τη νίκη, είναι να μην υπάρξει κάποιος ξαφνικός τραυματισμός.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στις 16:00 (ΝΕΤ) την ανανεωμένη ομάδα της Καλλιθέας, που έχει αλλάξει αγωνιστική εικόνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στο τιμόνι της. Εκτός για τους Πειραιώτες είναι οι Γλυνιαδάκης, Κατσίβελης, Βασιλόπουλος και Λο, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, με τους φιλοξενούμενους να επισκέπτονται το ΣΕΦ χωρίς απουσίες.

Οι πράσινοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δοκιμάζονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά (κεκλεισμένων των θυρών) από το συγκρότημα του Νίκου Λινάρδου, το οποίο πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στο Περιστέρι. Με πολλούς έφηβους θα παραταχθούν και πάλι οι γηπεδούχοι, ενώ για λογαριασμό του τριφυλλιού, ο Ζοτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπατίστ και Περπέρογλου, με τον Ίαν Βουγιούκα να είναι αμφίβολος.

Ο τρίτος της βαθμολογίας και ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Κολοσσός, κοντράρεται στο κλειστό της Πυλαίας από τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλο στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την πλευρά του Δικεφάλου, ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε ευχάριστα νέα, αφού είδε τον Μιχάλη Γιαννακίδη να βγάζει κανονικά το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στους Ροδίτες.

Ο ΑΓΟΡ που αποτελεί επίσης ευχάριστη έκπληξη της Α1, υποδέχεται το Περιστέρι με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, διότι επιθυμεί να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στη βαθμολογία. Η ομάδα του Ρεθύμνου βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, καθώς την περασμένη αγωνιστική πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, σε αντίθεση με το σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη, το οποίο γνώρισε εντός έδρας ήττα από το Μαρούσι.

Ο Άρης φιλοξενείται από τον αδιάφορο Ηλυσιακό και θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Καμερουνέζο σέντερ, Νανά, με τον Τόμπσον να μπαίνει χωρίς προπονήσεις στη δωδεκάδα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από καλή εμφάνιση και νίκη ενάντια στην Καβάλα, με τον Χρήστο Ταπούτο να ταξιδεύει στην Αθήνα και από ότι φαίνεται να σφίγγει τα δόντια, ώστε να αγωνιστεί και να βοηθήσει τους κίτρινους του Βαγγέλη Αλεξανδρή, παρότι υποφέρει από διάστρεμμα.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική

Τετάρτη 7/3

16:00 ΑΓΟΡ-Περιστέρι

16:00 Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας (ΝΕΤ)

17:00 ΠΑΟΚ-Κολοσσός (ΕΤ3)

17:00 Μαρούσι-Παναθηναϊκός (κεκλ

Keywords
Τυχαία Θέματα