NBA | Σκέφτεται NBDL ο Ρόντο

Ο Ραζόν Ρόντο είναι τραυματίας από τις 27 Ιανουαρίου του 2013 στο γόνατο και νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί.

Ειδικά με αυτή την ομάδα των Σέλτικς που κάνει "μπαμ" ότι χρειάζεται έναν ηγέτη και επιπέδου all star παίκτη. Σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, πριν ένα μήνα ο ίδιος ο Ρόντο είχε ζητήσει από την ομάδα να "επιστρατεύσει" αθλητές ώστε να τεστάρει τον εαυτό του σε συνθήκες 5 on 5 αγώνα. Τεστ

στο οποίο έγινε αλλά δεν ήταν δυνατό να είναι αρκετά αληθοφανές ώστε να φτάσουν όλοι σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Έτσι λοιπόν ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά να ενταχθεί στους Maine Red Claws και να ενταχθεί έτσι ξανά στο κλίμα μιας ομάδας, με λιγότερες απαιτήσεις από την ομάδα της Βοστώνης ώστε να μεταβεί με το "μαλακό", από τις ατομικές προπονήσεις, στις ομαδικές.

"Είναι ανυπόμονος να παίξει. Δική του ιδέα ήταν για D-League και είναι σε συζητήσεις με τους Maine. Δεν είμαι σίγουρος πότε θα γίνει αυτό αλλά πιθανότατα θα είναι η επόμενη του κίνηση", είπε ο Ντάνι Έιντζ, ενώ ο ίδιος ο 28χρονος γκαρντ τόνισε: "Νομίζω πως αυτό το πρωτάθλημα είναι και για αυτόν τον λόγο. Πιθανόν να είμαι ο πρώτος που θα το κάνει αλλά δεν έχει σημασία. Θέλω να σιγουρευτώ πως είμαι υγιής. Δεν θέλω το πρώτο μου παιχνίδι σε κανονικές συνθήκες να είναι με τους Celtics. Θα είναι σαν ένα training camp η μια preseason που δεν είχα".

Keywords
Τυχαία Θέματα