A1 | Λινάρδος: "Μείωσε τη διαφορά ο Παναθηναϊκός"

Εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα εξήγησε πως θα είναι το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ ανάμεσα στους δύο "αιωνίους" ο Νίκος Λινάρδος, ο οποίος υποστήριξε ότι αρχικά ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός μείωσε την απόσταση από τον αντίπαλό του και θα διεκδικήσει
με μεγάλες αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για τον τελικό του Σαββάτου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Το τελευταίο παιχνίδια θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο και το τρίτο, αφού σε αυτό θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Αν πριν οι πιθανότητες ήταν σε μεγάλο βαθμό υπέρ του Ολυμπιακού, τώρα ο Παναθηναϊκός έχει μειώσει αισθητά τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες", είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Δεν νομίζω ότι είναι μέθοδος συσπείρωσης αυτό που κάνει ο Ομπράντοβιτς. Μέσα στις τέσσερις γραμμές όλα ξεχνιούνται. Κανένας παίκτης σε ένα τέτοιο ματς δεν σκέφτεται αν θα φύγει ο προπονητής του ή κάποια άλλα προβλήματα".

Καταλήγοντας, ο Λινάρδος τόνισε: "Μου αρέσει το κλίμα που φτιάχνουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο με την ωραία συμπεριφορά που έχουν δείξει. Βλέπουν τους τελικούς οι ξένοι και γελάνε μαζί μας, αφού έχουμε οπαδούς μόνο της μίας ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα