A1 | Λιακόπουλος: "Πάνω απ' όλα η ομάδα!"

Ο Νίκος Λιακόπουλος έκανε... τα πάντα στην αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με την Καβάλα και πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση οδήγησε τους "σταχυοφόρους" την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην Α1, με τον ίδιο να αναδεικνύεται σε MVP της 2ης αγωνιστικής και να ξεκαθαρίζει ότι "πάνω απ' όλα είναι η ομάδα και όχι οι ατομικές διακρίσεις"...

Ο "μπόμπερ" των Ελευσινίων συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο

σύστημα αξιολόγησης, έχοντας σημειώσει 18 πόντους, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ και δίκαια κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της δεύτερης ημέρας στην Α1.

"Είναι μια ιστορική νίκη για την ομάδα καθώς ήταν η πρώτη στην Α1. Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχτηκα MVP αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και όχι οι ατομικές μου διακρίσεις. Αν δεν υπήρχαν οι συμπαίκτες μου δεν θα είχα πάρει αυτόν τον τίτλο και τους ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Πλέον, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας", τόνισε ο Νίκος Λιακόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μετά την ανάδειξή του σε MVP της 2ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα