A1 | Ίβκοβιτς: "Το εγώ ήταν πάνω από το κοινό συμφέρον"

Σε σύγκριση του περσινού Ολυμπιακού με το φετινό προχώρησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, τονίζοντας ότι την περασμένη χρονιά οι παίκτες έβαζαν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από το καλό της ομάδας και αυτό προφανώς ήταν λάθος.

"Η ομάδα πέρσι είχε μεγάλη ποιότητα και δημιουργικότητα, αλλά χρειαζόταν περισσότερη ομαδική δουλειά. Το εγώ ήταν πάνω από το κοινό συμφέρον. Ακόμη έχω πολύ καλή σχέση με όλους τους παίκτες της περασμένης σεζόν, αλλά αν κληθώ να εξηγήσω γιατί φέτος και όχι πέρσι, τότε έχω να πω ότι

υπάρχει ένα βασικό κίνητρο. Έχουμε μεγαλώσει σαν ομάδα και η ανταμοιβή είναι η πρόκριση στο Final 4. Προσωπικά διασκέδασα πολύ την ομάδα μου στο δεύτερο μισό της σεζόν", εξήγησε ο Σέρβος κόουτς σε δηλώσεις που έκανε σε ισπανικό Μέσο.

Αναφορικά με τον αποψινό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ο Ντούντα σχολίασε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος έχει δύο πολύ σημαντικά ατού: ποιότητα και εμπειρία. Για να τα αντισταθμίσουμε θα προβάλουμε τον ρυθμό μας και την ενέργειά μας, η οποία μεγάλωσε στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Έχουμε ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης".

Για τα ατού των Καταλανών ανέφερε: "Ο Ναβάρο είναι ηγέτης της, ειδικά σε τέτοια ματς που είναι χαρακτηριστικό για τόσο μεγάλους παίκτες, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει βάθος σε όλες τις θέσεις. Ο Λόρμπεκ μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αλλά νομίζω ότι το κλειδί είναι να μην έχουμε καμία πίεση ότι πρέπει να νικήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα