A1 | Έτοιμοι για "σκούπισμα"...

Το τρίτο και τελευταίο βήμα που θα τους αποφέρει την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ της Α1 θα επιχειρήσουν να κάνουν τη Δευτέρα (3/6) ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, σε Ρέθυμνο (16:30, ΝΕΤ) και Νέα Σμύρνη (20:00, ΕΤ1) αντίστοιχα, έχοντας πάρει παράλληλα τις... σκούπες ανά χείρας.

"Ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι" προηγούνται με 2-0 στη

σειρά με Πανιώνιο και ΑΓΟΡ αντιστοίχως και σήμερα θα ψάξουν την τρίτη νίκη τους, που θα τους φέρει αντιμέτωπους -ως συνήθως τα τελευταία χρόνια- στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ωστόσο, το έργο αμφοτέρων αναμένεται δύσκολο, καθώς τόσο η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ, όσο και εκείνη του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν παρουσιάσει κάκιστο πρόσωπο μέχρι στιγμής στα ημιτελικά και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα τους, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να "σκουπιστούν".

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ταξίδεψαν στο Ρέθυμνο με ενδεκαμελή αποστολή. Εκτός έμεινε ο Στράτος Περπέρογλου και ο Έισι Λο, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις απ' την κάκωση στο μετατάρσιο και τον δεύτερο γαστρεντερίτιδα. Από την άλλη, το Ρέθυμνο θα παραταχθεί πλήρες, ενώ θα έχει και την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια και γι αυτό το "Μελίνα Μερκούρη" αναμένεται να είναι γεμάτο.

Στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας εκτός από το διπλό-πρόκρισης, θέλουν να πάρουν ρεβάνς και για την ήττα στην κανονική περίοδο, στο κλειστό της Αρτάκης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ και οι "κυανέρυθροι" θα αγωνιστούν με όλα τα όπλα τους.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Δευτέρα 3/6, 3ος αγώνας

Δ.Γ. Ν.Σμύρνης 20:00 (ΕΤ1) Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Χριστοδούλου-Αναστόπουλος-Μπήτης (Καρούσης)

Κ.Γ. Μ. Μερκούρη (ΝΕΤ) 16:30 Ρέθυμνο-Ολυμπιακός Σχινάς-Γκόντας-Σταματόπουλος (Μαγγανάς)

Τετάρτη 5/6, 4ος αγώνας (εφ’ όσον χρειασθεί) *

Κ.Γ. Μ. Μερκούρη 16:30 (ΝΕΤ) Ρέθυμνο-Ολυμπιακός

Δ.Γ.Ν. Σμύρνης 20:00 (ΕΤ1) Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Σάββατο 8/6, 5ος αγώνας (εφ’ όσον χρειασθεί) *

ΟΑΚΑ 18:15 (ΝΕΤ) Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

Σ.Ε.Φ 20:00 (ΕΤ1) Ολυμπιακός-Ρέθυμνο

Keywords
Τυχαία Θέματα