A1 | Ενός λεπτού σιγή σε Πάτρα και Ρόδο

Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί πριν τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής της Α1 Απόλλων Πάτρας - Πανελευσινιακός και Κολοσσός Ρόδου - ΑΕΝΚ στη μνήμη του Ανδρεά Μολφέτα και των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας...

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα, Ταμία του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

και Προέδρου της αχαϊκής ομάδας, θα κρατηθεί στον αγώνα Απόλλων Πάτρας - Πανελευσινιακός της 8ης αγωνιστικής το Σάββατο 30/11 στο κλειστό της Περιβόλας.

Στον αγώνα Κολοσσός ΒΑΠ - ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ (30/11, 16:00) θα κρατηθεί επίσης ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πλημμύρας στη Ρόδο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Πάτρας:

"Όπως έχει ανακοινωθεί από το ΕΣΑΚΕ, πριν από την έναρξη και του παιχνιδιού ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Πανελευσιανιακό, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Προέδρου της ομάδας, Ανδρέα Μολφέτα.

Το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες του Απόλλωνα και οι φίλαθλοι θα αποδώσουν το δικό τους φόρο τιμής στον Ανδρέα Μολφέτα πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών μας για την κατάκτηση της νίκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα