ΝΟΤΟΣ | Χώρισαν ως φίλοι Εθνικός και Φωτόπουλος

Ο Θέμης Φωτόπουλος δεν θα μείνει στον Εθνικό και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το διαζύγιο του 33χρονου φόργουορντ με τους κυανόλευκους ήταν φιλικό, κάτι που φαίνεται και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Πειραιά.

"Η εκατέρωθεν επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας δεν έφτανε. Τα εμπόδια ήταν πολλά και όχι μόνο μπασκετικά. Γι’ αυτό το λόγο, ο Εθνικός και ο Θέμης Φωτόπουλος αποφάσισαν κοινή συναινέσει να πορευτούν χωριστά

την επόμενη σεζόν.

‘Ηταν μια δύσκολη απόφαση και για την ομάδα και για τον παίκτη. ‘Εγιναν πολλές συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Θέμη σε συνάρτηση με το βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων του Εθνικού, ακόμα και τώρα την μεταβατική περίοδο, προκάλεσαν το αναγκαστικό διαζύγιο.

Κι αυτός ο χωρισμός, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από φιλικός. Ο Θέμης Φωτόπουλος έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στον Εθνικό, όλες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετράει ένα πρωτάθλημα, δύο ανόδους, δύο κύπελλα και μια εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική. Η παρουσία του συνοδεύτηκε μόνο από επιτυχίες, ο κόσμος του Εθνικού τον αγάπησε και ο ίδιος αγάπησε όσο λίγοι την ομάδα.

‘Οπως και να έχει, θα τα ξαναπούμε Θέμη. Το έχει δείξει η ιστορία... Καλή συνέχεια στην καριέρα σου...".

Keywords
Τυχαία Θέματα