Νέα BMW Beach Collection: Καλοκαιρινή απόλαυση



Το BMW Group
Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group
λειτουργεί 24 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.
Το οικονομικό έτος 2010, το BMW Group πούλησε 1.46 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από...
110,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2010 ήταν 4.8 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 60.5 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2010, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 95.500 ατόμων.
Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.
Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία έξι χρόνια.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ BMW Group

"Η ζωή είναι ωραία και το καλοκαίρι του 2011 προβλέπεται ακόμα πιο απολαυστική χάρη στη νέα BMW Beach Collection. Σε συνδυασμό με το μήνυμα JOY IS IN THE AIR, η BMW παρουσιάζει μία σειρά αξεσουάρ ιδανική για σπορ ή στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο. Ένα σετ ρακέτες παραλίας JOY Tennis με τυπωμένα επιτραπέζια παιχνίδια σας προκαλούν να παίξετε μία παρτίδα τάβλι ή γκρινιάρη, ενώ η μπάλα JOY Softball προσφέρεται για διάφορα παιχνίδια από water polo μέχρι beach football. Η XL πετσέτα θαλάσσης JOY Beach Towel σας παρασύρει στην απόλυτη χαλάρωση, ενώ η συλλογή ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι μοντέρνες σαγιονάρες JOY Unisex .
Ώρα για δράση!
Τι κοινό έχουν ένα τέλειο ρεβέρ στο τένις και μία έξυπνη τακτική σε επιτραπέζιο παιχνίδι; Με το JOY Tennis, εσείς αποφασίζετε για το ποιος κερδίζει ή χάνει. Αυτό το θαυμάσιο σετ παιχνιδιού παραλίας και δράσης περιλαμβάνει δύο ξύλινες ρακέτες παραλίας, που έχουν τυπωμένο τάβλι από την μια πλευρά και με τον διαχρονικό γκρινιάρη από την άλλη. Το σετ υπόσχεται τριπλάσια απόλαυση και συνοδεύεται από τσάντα που χωρά τις ρακέτες, ένα μπαλάκι και μία θήκη για τα πιόνια των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Το νέο JOY Softball είναι η πρόταση της BMW για μία ξεχωριστή μπάλα με τέλεια ‘πρόσφυση’ για ότι παιχνίδι μπορείτε να φανταστείτε, στο νερό ή στην παραλία. Η μπάλα με το μήνυμα ‘JOY IS IN THE AIR’ είναι άκρως εντυπωσιακή.
1,8 τετραγωνικά μέτρα απόλυτης χαλάρωσης.
Ξαπλώστε στην τεραστίων διαστάσεων πετσέτα θαλάσσης JOY Beach Towel από μαλακό βαμβάκι και απολαύστε τον ήλιο. Το μήνυμα ‘JOY IS IN THE AIR’ είναι ραμμένο και στις δύο πλευρές της πετσέτας σε μπλε και λευκό. Ξεχωριστή αίσθηση και εμφάνιση για ώρες απόλαυσης στην παραλία. Οι μοντέρνες σαγιονάρες JOY Unisex με αντιθερμικές αφρώδεις σόλες έχουν χαραγμένη την λέξη JOY αντίσ
Keywords
Τυχαία Θέματα