Μεγάλος διαγωνισμός ΕΚΚΑ @ smart times 2011

Μεγάλος διαγωνισμός ΕΚΚΑ @ smart times 2011!
Μπες κι εσύ στην online κοινότητα της ΕΚΚΑ στο Facebook και κέρδισε ένα ταξίδι για 2 στο Riccione της Ιταλίας, στην ετήσια πανευρωπαϊκή συνάντηση smart,
στο smart times 2011.
Ο μηχανισμός είναι απλός:
Από τις 08 Ιουνίου μέχρι και τις 24 Ιουλίου, όλοι όσοι συνδεθούν με τη σελίδα...της ΕΚΚΑ (για τη μάρκα smart) στο Facebook, αποκτούν αυτόματα 1 συμμετοχή στην κλήρωση για το ανεπανάληπτο ταξίδι στο Riccione, στο smart times 2011.
Ο διαγωνισμός, όμως, δεν σταματά εδώ!!
Στο ίδιο διάστημα (από 08/06 μέχρι και 24/07) όποιος κάνει test-drive με το νέο smart σε μια από τις εκθέσεις της ΕΚΚΑ σε Αθήνα, Πάτρα & Πύργο, αποκτά ακόμη 10 συμμετοχές στην κλήρωση!!
Οι απόλυτοι διεκδικητές του ταξιδιού στο smart times 2011 είναι όσοι παραγγείλουν & παραλάβουν ένα ετοιμοπαράδοτο smart (από 08/06 μέχρι και 24/07). Αυτοί αποκτούν 50 συμμετοχές στην κλήρωση!!
Τι είναι το smart time;
Είναι η μεγαλύτερη συνάντηση smart στον κόσμο. Πραγματοποιείται 1 φορά το χρόνο, εδώ και 10 χρόνια και διοργανώνεται από τα κεντρικά της smart. Σπουδαία ατμόσφαιρα, έξοχο πρόγραμμα, μεγάλες αποκλειστικότητες. Οδηγοί smart από ολόκληρη την Ευρώπη ταξιδεύουν με τα "μικρά" τους, γνωρίζονται & δικτυώνονται, ενώ τα happenings που οργανώνει η μάρκα για αυτούς, αποζημιώνουν.
Γιατί στο Riccion;
Το smart times τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε μέρος στην Αυστρία, στη λίμνη του Zell am See.
Φέτος, μετακομίζει στο Riccione, ένα κλασσικό Ιταλικό τουριστικό θέρετρο.
Ογδόντα χιλιόμετρα βόρεια από το λιμάνι της Αγκόνα, μοιάζει ως το τέλειο σημείο για μια ευρωπαΙκή συγκέντρωση.
Καλοκαίρι, ήλιος και μια αποκλειστική παραλία για τα smart.
Υπάρχει ακόμη πίστα αγώνων αυτοκινήτου ενώ έχουν προγραμματιστεί εκδρομές στους ορεινούς δρόμους στα Απένινα και στο San Marino.

Πάρτε μια γεύση από το smart times..




Τα αυτοκίνητα Smart ενδύκνεινται για τις μετακινήσεις σας μέσα στις πόλεις αλλά και για μια special απόδραση στις παραλίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλος, ΕΚΚΑ @, 2011,megalos, ekka @, 2011