Η διαδικασία εγγραφής και συμμετοχής στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες που διενεργεί ο ΟΔΔΥ


Όλοι οι φίλοι αναγνώστες έχουν διαβάσει σε τούτο εδώ το blog για τις δημοπρασίες οχημάτων (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, τροχόσπιτα, μηχανήματα) που διενεργεί ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού, τα Τελωνεία και οι κατά τόπους ΥΔΕ της χώρα μας. Κάποιες φορές θα έχετε δει οχήματα με πραγματικά συμφέρουσες τιμές εκκίνησης δημοπράτησης, ενώ γενικά η δυνατότητα αποπληρωμής σε 72 άτοκες δόσεις ή ακόμη καλύτερα η δυνατότητα έκπτωσης 30% επί της τελικής τιμής πλειοδοσίας κάνουν
τα οχήματα ΟΔΔΥ να είναι ιδιαίτερα θελκτικά όταν και αν  - φυσικά - πληρούν κάποιες τεχνικές προδιαγραφές (και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις...μόνο που θα πρέπει να τρέξετε να τις προλάβετε...).
Η δυνατότητα που σας δίνεται να κάνετε εγγραφή χρήστη μέσα από το Πληροφοριακό σύστημα oddynet και κατ' επέκταση η δυνατότητα συμμετοχής σας στην διαδικασία της δημοπρασίας ακόμη και από το σπίτι σας είναι μια ακόμη παράμετρος που συνηγορεί στο ότι μάλλον αξίζει να παρακολουθείτε ή και να συμμετάσχετε στην όλη διαδικασία αν φυσικά είσαστε - άμεσα ή έμμεσα - ενδιαφερόμενος. Σήμερα θα σας παραθέσουμε όλη την διαδικασία που απαιτείται για την συμμετοχή σας στις ηλεκτρονικές δημοπρασόες ΟΔΔΥ.. Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε:

Οι διακηρύξεις των ηλεκτρονικών δημοπρασιών δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας www.oddynet.gr πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας.
Για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή δεν έχουν ευχέρεια χρήσης του ή επιθυμούν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να παρευρίσκονται στην αποθήκη μας στη Μαγουλέζα Αττικής, θα λειτουργήσει ειδική αίθουσα με μεγάλη οθόνη, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα δύνανται να συμμετέχουν με τη βοήθεια υπαλλήλων του Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή οποιουδήποτε στην ηλεκτρονική δημοπρασία, είτε θέλει να συμμετάσχει μέσω της αιθούσης που θα διαθέσει ο Ο.Δ.Δ.Υ. στις αποθήκες του στην Μαγουλέζα Αττικής, είτε θελήσει να συμμετάσχει από οποιοδήποτε άλλο σημείο της Ελλάδος και της υφηλίου, είναι η εγγραφή του στο ΟΔΔΥΝΕΤ και η πιστοποίησή του ως εγγεγραμμένου χρήστη τουλάχιστον δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή της δημοπρασίας. Η συμμετοχή στην δημοπρασία προϋποθέτει και δηλώνει, πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων πώλησης μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών.
Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν ευχέρεια να πραγματοποιήσουν μόνοι τους την ηλεκτρονική εγγραφή τους μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε. στην Αθήνα, Σταδίου 60, 7ος όροφος, όπου υπάλληλοι του Ο.Δ.Δ.Υ. θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους. Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω. Εάν μαζί με την εγγραφή τους προσκομίσουν και όλα τα δικαιολογητικά, η πιστοποίησή τους θα πραγματοποιηθεί άμεσα. Εάν δεν έχουν μαζί τους τα δικαιολογητικά μπορεί να πραγματοποιηθεί η εγγραφή τους αλλά για να πιστοποιηθούν ως χρήστες πρέπει να τα προσκομίσουν ή να αποστείλουν μ
Keywords
Αναζητήσεις
oddynet.gr, οδδυ δικαιολογητικα
Τυχαία Θέματα