Η Yamada-Denki Co., Ltd. ξεκινά Δοκιμαστικές Πωλήσεις του i-MiEV της Mitsubishi Motors Corporation - Η Πρώτη Συνεργασία στην Ιαπωνία μεταξύ Αυτοκινητοβιομηχανίας και Εταιρίας Λιανικής Πώλησης Ηλεκτρονικών Ειδών για Πωλήσεις Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η Yamada-Denki Co., Ltd. (Yamada Denki) και η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την έναρξη δοκιμαστικών πωλήσεων του ηλεκτρικού οχήματος i-MiEV (EV) στα καταστήματα λιανικής της Yamada Denki. Οι πωλήσεις ξεκινούν άμεσα σε 17 καταστήματα σε διάφορες επαρχίες (μεταξύ άλλων Tokyo, Kanagawa και Saitama).
Η Yamada Denki,
στο πλαίσιο της εταιρικής φιλοσοφίας της "smart house business," θα τοποθετήσει πωλητές εξειδικευμένους στα EV επιπλέον του μόνιμου προσωπικού των 17 καταστημάτων της, που ήδη παρακολουθούν ένα πρόγραμμα πωλήσεων οχημάτων με στόχο την επιτάχυνση των πωλήσεων. Πέραν αυτού, η Yamada-Denki θα αναλάβει πρωτοβουλίες στον των τομέα δημοσίων σχέσεων, όπως η ίδρυση ενός εκθεσιακού χώρου για το i-MiEV στο κατάστημα Techland Yokohama Izumi, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε πελάτες όπως εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ενέργειας σε σταθμούς φόρτισης και διοργανώνοντας παράλληλα εκδηλώσεις όπως test drive.
Η ιδέα για το όλο πρόγραμμα
Keywords
Τυχαία Θέματα