Ανακαλούνται 105 πετρελαιοκίνητα Ford Fiesta

Η Ford Motor Hellas ΑΕΒΕ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει την ανάκληση 105 αποκλειστικά πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων Fiesta τα οποία έχουν παραχθεί στα εργοστάσια της Κολωνίας και της Βαλένθια.
Αναλυτικότερα πρόκειται για μοντέλα με ημερομηνία παραγωγής
από 21-7-2011 έως 2-11-2011 στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία και από 22-8-2011 έως 28-10-2011 στη Βαλένθια, σε ορισμένα από τα οποία ενδέχεται να δημιουργηθεί πρόβλημα στο σύστημα εξαγωγής.
Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εντοπίζεται σε...μια μπρούτζινη τάπα που ενδεχομένως να μην μπορεί να διατηρήσει τη σωστή ροπή σύσφιξης.

Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται η τάπα να λασκάρει και να φύγει τελείως, αφήνοντας μια τρύπα στο σύστημα εξαγωγής με κίνδυνο τα καυσαέρια που διαφεύγουν να λιώσουν το πλαστικό τμήμα στο κάλυμμα του ανεμιστήρα ψύξης του κινητήρα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford για να τοποθετηθούν χαλύβδινες τάπες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης της εταιρείας Ford Motor Hellas AEBE στο τηλέφωνο 801 11 701 601.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακαλούνται 105, Ford Fiesta,anakalountai 105, Ford Fiesta