Βλαστός και Πυρήνες της φωτιάς κρατάνε ομήρους στον Κορυδαλλό!

Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Κορυδαλλού και σε ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία από την υπόθεση θρίλερ με ομήρους που διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στο σωφρονιστικό κατάστημα.,

Πρωταγωνιστής είναι ο Παναγιώτης Βλαστός ο γνωστός βαρυποινίτης ο οποίος αποπειράθηκε μαζί με άλλους κρατούμενους να αποδράσει και έφθασε ένα βήμα πριν την έξοδο των φυλακών. Εκεί όμως η απόπειρα ματαιώθηκε, αλλά ο Παναγιώτης Βλαστός
κατάφερε να κρατήσει ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των σωφρονιστικών υπαλλήλων είναι και ο Διευθυντής του Επισκεπτηρίου, ενώ υπάρχει και η φημολογία για συγγενείς κρατουμένων ομήρους, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο επισκεπτήριο.

Ο Παναγιώτης Βλαστός κρατάει ομήρους με την απειλή ενός όπλου το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη φυλακή μέσω μητέρα ενός κρατουμένου, κάτι που προκαλεί τεράστια ερωτήματα για την ασφάλεια των φυλακών.

Μαζί με τον Παναγιώτη Βλαστό βρίσκονται και δύο κατηγορούμενοι για τρομοκρατία και για συμμετοχή στην οργάνωση "Οι Πυρήνες της Φωτιάς".

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, η αστυνομία έστρεψε το ενδιαφέρον της και εκτός φυλακής, καθώς θεωρεί πως η απόπειρα απόδρασης ήταν οργανωμένο σχέδιο και σίγουρα θα υπάρχουν και συνεργάτες. Η προσοχή τους επικεντρώθηκε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας LADA, το οποίο ωστόσο κατάφερε να διαφύγει.

Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρότατες δυνάμεις και κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα