Τι ξενερώνει τους άντρες, βάση του ζωδίου τους;


Όλες μας έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να «ψυχολογήσουμε» την συμπεριφορά των ανδρών και να καταλάβουμε τί μπορεί να σκέφτονται και τί είναι αυτό που πραγματικά θέλουν!

Ενώ όλα μπορεί να φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά σε μία νέα γνωριμία ή σχέση, εντελώς ξαφνικά από μία ασήμαντη αφορμή, το όμορφο κλίμα αλλάζει και...
παρατηρείς ότι ο άνδρας που μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε ερωτευμένος, τώρα αρχίζει σιγά – σιγά να απομακρύνεται και γίνεται αδιάφορος!

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στη φάση που αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ
κάτι άλλαξε ανάμεσά σας, ή απλά θέλεις να προλάβεις το «κακό» και να μάθεις τί πρέπει να αποφύγεις για να μην «ξενερώσει», τότε διάβασε το ζώδιό του και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να τον κρατήσεις πάντα δίπλα σου!
Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς και να του θέσεις τους όρους σου, τότε σίγουρα το παιχνίδι είναι «χαμένο»! Ο άνδρας Κριός είναι πολύ ενθουσιώδης τύπος, ωστόσο το ενδιαφέρον του φεύγει πάρα πολύ γρήγορα, όταν μία γυναίκα προσπαθεί να του περιορίσει την ελευθερία του, τον πιέζει ή έχει πολλές απαιτήσεις.

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις
« Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, τότε κομμένα τα νυχτοπερπατήματα με τα φιλαράκια σου» : Όσο και να προσπαθήσεις, δεν μπορείς να κόψεις τις συνήθειες του Κριού.

«Που πήγες; Με ποιον ήσουν; Εμένα γιατί δεν μου είπες να έρθω»; Έλεγχο δεν έδινε ούτε στη μαμά του, μην περιμένεις να δώσει σε σένα!

«Αχ πόσο περιμένω τη στιγμή που θα ζήσουμε για πάντα μαζί οι δυο μας, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε πολλά όμορφα παιδάκια...»: Είναι σαν να του βάζεις τη θηλιά στο λαιμό με αυτή την ατάκα! Φυσικά και ο Κριός μπορεί να σκεφτεί το γάμο, αλλά καλύτερα να το κάνει από μόνος του, τη στιγμή που δεν το περιμένεις!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον
Άφησέ του χώρο και χρόνο, δείξε ότι είσαι άνετη και χαλαρή μαζί του και προσπάθησε να τον έχεις... μία κρύο και μία ζέστη. Ο Κριός πρέπει να αισθάνεται ότι είναι «κυνηγός»! Οσες περισσότερες αμφιβολίες έχει για τα αισθήματά σου, τόσο το καλύτερο!ΤαύροςΟ άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται τις επιπολαιότητες αλλά και την ασταθή, κυκλοθυμική συμπεριφορά! Αν λοιπόν αλλάζεις διαρκώς άποψη ή σε «πιάσει» να του λες ψέματα, τότε θα κάνει υπομονή, θα περιμένει να σε πιάσει και σε άλλη ατασθαλία και στη συνέχεια - αν επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά - θα μπει στη διαδικασία να «ξενερώνει»! Αν επιμείνεις ή του θέσεις τελεσίδικο χρόνο για να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σε αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!

Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Βλέπεις τη σχέση μας σοβαρά; Τι θα γίνει με μας ; Σου δίνω προθεσμία 3 μέρες για να μου απαντήσεις»: Ο Ταύρος θέλει το χρόνο του για να πάρει αποφάσεις.

«Δεν ξέρω τι θέλω αυτό τον καιρό και τι χρειάζομαι»: Ακόμα και αν δεν το εννοείς και το πεις απλά για να τον «πικάρεις» είναι μεγάλο λάθος. Ο Ταύρος αναζητά πάντα ένα άτομο σοβαρό, τίμιο, που να ξέρει τι ζητάει από τη ζωή!

«Το
Keywords
Τυχαία Θέματα