«Θα ανακηρύξω ΑΟΖ» είπε ο Σαμαράς!

Βροντώδες χειροκρότημα κέρδισε ο Αντώνης Σαμαράς, μόλις είπε ότι «θα ανακηρύξω ΑΟΖ, όπως έπραξε η Κύπρος, αφού πρώτα συνενοηθώ με όσους εμπλέκονται». Συμπλήρωσε, λέγοντας «ρωτήστε όποιον γεωλόγο θέλετε για τα αποθέματα του φυσικού μας πλούτου».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ν.Δ τόνισε, πως ήταν τεράστιο λάθος του πρωθυπουργού που έδιωξε τους Ρώσους και τον αγωγό, είναι λάθος
που η ναυτιλία δεν έχει Υπουργείο, είναι λάθος να μην εκμεταλλευόμαστε κάθε πλούτο που μπορούμε να παράγουμε, όπως την Τουριστική μας ανάπτυξη στο έπακρο, την αγροτική μας παραγωγή με σύγχρονες μεθόδους. «Μόνο η ακίνητη περιουσία της χώρας μας υπερκαλύπτει το σύνολο των χρεών μας, εάν όμως την εκμεταλλευτούμε σωστά και δεν την ξεπουλήσουμε», είπε ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε σαφή αναφορά στον τρόπο που συμπεριφέρονται στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης οι σημερινοί ηγέτες της Ε.Ε, αλλά τόνισε ότι «ουδείς που στέκει στα καλά του δεν θέλει να βγούμε από το ευρώ». Ανάμεσα σε όλα τα άλλα κέρδισε χειροκρότημα ο Αντώνης Σαμαράς, όταν ανακοίνωσε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σαρωτική αναθεώρηση του Συντάγματος σε 31 σημεία που πραγματικά θα αλλάξουν την χώρα και θα δώσουν πνοή ανάπτυξης σε αυτή. Επίσης τόνισε, ότι το φορολογικο σύστημα πρέπει να γίνει πιο αντικειμενικό, να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές, αλλά η αυστηρότητα των κράτους να εξαντληθεί πάνω στον παραβάτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα