Τελικά αύριο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Παπαδήμο

Βρήκαμε τη λύση για τα 600 εκατομμύρια που θα λείψουν από τη μείωση του κατώτατου μισθού...να MHN μειωθεί ο κατώτατος μισθός κατά 22% όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες.Τόσο απλό.

Πάνω από 3 αναβολές έχει πάρει η σύσκεψη των...
πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο που υποτίθεται ότι θα βάλουν την σφραγίδα στα μέτρα για την δανειακή συμφωνία και το PSI
και ενδέχεται να λάβει και τέταρτη, καθώς οι αρχηγοί των κομμάτων δεν έχουν πάρει ακόμα στα χέρια τους το κείμενο του προμνημονίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η σύσκεψη να πραγματοποιηθεί ακόμα και το πρωί της Τετάρτης.

Οι πληροφορίες λένε ότι το τελικό κείμενο που υποτίθεται ότι θα έπαιρναν στα χέρια τους οι πολιτικοί αρχηγοί δεν είναι ακόμα έτοιμο. Αυτή την ώρα τροικανοί και γ.γ. υπουργείων καθαρογράφουν το κείμενο αποφάσεων προκειμένου κάποια ώρα να φτάσει στα χέρια των πολιτικών αρχηγών.

Στην Βουλή, αυτή την ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου έχει σύσκεψη με υπουργούς που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Τσάρλς Νταλάρα, ενώ στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα είναι παρών και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οτι αποφασιστεί τις επόμενες ώρες θα έρθει στη Βουλή την Παρασκευή έτσι ώστε να ψηφιστεί εντός του Σαββατοκύριακου από τη Βουλή και κατά συνέπεια να είναι εφαρμόσιμα από Δευτέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα