Τα κακά κορίτσια πάνε παντού

Petra Ecclestone και αδελφές Hilton σε έξοδό τους στο ΧόλιγουντΈχοντας ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια το τελευταίο διάστημα, η Petra Ecclestone αυτή τη φορά επέδειξε το νέο της απόκτημα! Ένα range rover με το όνομα της!

Η κακομαθημένη κόρη του πολυεκατομμυριούχου της F1 Bernie Ecclestone ζήτησε να χαραχθεί στο μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου το όνομα της.

Η Petra πριν τρεις μήνες έδωσε 91 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει τη βίλα
του διάσημου σκηνοθέτη Aaron Spelling στο Λος Άντζελες.

Αμύθητα ποσά ξόδεψε και για το γάμο της που έγινε τον Αύγουστο στην Αγγλία. Το φόρεμα της που είχε την υπογραφή της Wera Wang κόστισε 80 χιλιάδες δολάρια ενώ μόνο η ψυχαγωγία των καλεσμένων, που περιελάμβανε τη ζωντανή εμφάνιση των Black Eyed Peas, της Alicia Keys, του Andrea Bocelli, του διάσημου dj house μουσικής David Guetta καθώς και της Βασιλικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας φημολογείται ότι κόστισε πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα,για τον πρώτο χορό του νιόπαντρου ζευγαριού έπαιξε μουσική ο Eric Clapton ενώ τη νύφη πήγε στην εκκλησία με μια αντίκα Rolls-Royce o γνωστός οδηγός της F1, Jean Alesi.

H νιόπαντρη φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι με τον καλό της φίλο Brandon Davis με τον οποίο έφαγαν μαζί στο εστιατόριο Madeo στο Beverly Hills και στη συνέχεια πήγαν για solarium για να ανανεώσουν το μαύρισμα τους.

Μαζί με την Petra στο Λος Άντζελες είναι και ο σύζυγος της, James Stunt, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να την αφήσει να διασκεδάσει με τις αδελφές Hilton.









Keywords
Τυχαία Θέματα