Προετοιμασία «χτυπήματος» κατά της Κατσέλη;


Τι αναστάτωσε την αστυνομίαΣυναγερμός σήμανε χθες στην Αστυνομία μετά τον εντοπισμό κλεμμένης μοτοσικλέτας σταθμευμένης πολύ κοντά στο σπίτι της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη στο Κολωνάκι. Το περιστατικό δεν αποκλείστηκε να σχετίζεται με προπαρασκευαστική ενέργεια τρομοκρατικού χτυπήματος σε βάρος της υπουργού, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που συνοδεύουν την κ. Κατσέλη, η μοτοσικλέτα «Rynner» με αριθμό κυκλοφορίας
ΙΡΜ-928 κίνησε την υποψία τους και στη συνέχεια ενημέρωσαν τους ανώτερούς τους. Ακολούθησε έλεγχος και διαπιστώθηκε πως η μηχανή είχε κλαπεί τον Απρίλιο από τη Φιλοθέη. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία είχε ενδιαφερθεί για την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, όταν δηλώθηκε η κλοπή, καθώς εκτιμούσε πως οι δράστες ανήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Το περιστατικό της κλεμμένης μοτοσικλέτας επιβεβαιώνει ανώτατος αξιωματούχος της ΕΛΑΣ που ρωτήθηκε από την εφημερίδα, τονίζοντας πως οι έρευνες στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις χωρίς ακόμα να μπορεί να εκτιμηθεί εάν πρόκειται περί σοβαρού περιστατικού που όντως συνδέεται με τρομοκράτες ή περί συνηθισμένης περίπτωσης.

Το σπίτι της κ. Κατσέλη είχε γίνει στόχος το Σεπτέμβριο του 2009 και οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την πόρτα του διαμερίσματός της.
Keywords
Τυχαία Θέματα