Οι καλύτεροι της Ευρωλίγκα...





Οι Λιθουανοί φαίνεται ότι... τιμούν και με το παραπάνω τους συμπατριώτες τους στην ψηφοφορία για την καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας, καθώς τέσσερις Λιθουανοί και ένας Αμερικανός (ο Ελ Αμίν της Λιέτουβος!) προπορεύονται στη σχετική λίστα.

Είναι γνωστό ότι οι Λιθουανοί αγαπούν το μπάσκετ και προσπαθούν να το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία, όπως φαίνεται και από την ψηφοφορία της Ευρωλίγκας για την πρώτη
και δεύτερη καλύτερη πεντάδα.



Συγκεκριμένα οι Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Χαλίντ Ελ Αμίν, Ριμάντας Καουκένας, Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ρομπέρτας Γιαφτόκας προπορεύονται στη σχετική λίστα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Μάικ Μπατίστ είναι υποψήφιοι από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ οι Βασίλης Σπανούλης, Γιάννης Μπουρουσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ράσο Νεστεροβιτς και Μίλος Τεόντοσιτς αποτελούν τους "ερυθρόλευκους"... εκπροσώπους.



Όποιος επιθυμεί μπορεί να ψηφίζει τους παίκτες της προτίμησης του μέχρι τις 11 Απριλίου. Η τελική ψηφοφορία θα μετρήσει για την ανάδειξη της καλύτερης πεντάδας ή του MVP της διοργάνωσης κατά 25%.
Keywords
Τυχαία Θέματα