Νίκος Γκάνος: «Περνάω καλύτερα μόνος μου»


Τον νεαρό τραγουδιστή το κοινό τον πρωτογνώρισε το 2004 μέσα από τη συμμετοχή του στο Super Idol, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. Όλοι, όμως, χόρεψαν μαζί του με το dance single «Last summer», που μετατράπηκε στο απόλυτο hit του περασμένου καλοκαιριού.

Τώρα
κυκλοφόρησες το νέο σου single «This love is killing me». Τι διαφορές έχει από τα προηγούμενα κομμάτια σου;

Μπορείς να το χαρακτηρίσεις και ως μπαλάντα, με αρκετά beat στοιχεία. Δεν μοιάζει ιδιαίτερα με τις άλλες δουλειές μου. Τη μουσική έχει γράψει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει συνεργαστεί με γνωστούς ξένους καλλιτέχνες. Οι στίχοι είναι της Αλεξάνδρας Ζάκκα, ενώ το κομμάτι κυκλοφορεί σε digital μορφή μέχρι στιγμής.

Εσένα σε έχει σκοτώσει ποτέ η αγάπη;

Ναι, φυσικά και με έχει σκοτώσει. Όπως, άλλωστε, όλους. Αλλά τελικά αυτά είναι μερικές φορές και τα ωραία της ζωής. Αρκεί να μη μένεις εκεί.

Δηλαδή, αυτή τη στιγμή ζεις με την αγάπη;

Όχι! Και είναι καθαρά δική μου επιλογή. Βγήκα πρόσφατα από μια μακροχρόνια σχέση και ήθελα να μείνω μόνος μου. Άλλωστε, πιστεύω ότι τώρα περνάω καλύτερα έτσι.

Ελεύθερο χρόνο έχεις αυτή την περίοδο;

Αν και οι περισσότεροι σε αυτόν το χώρο λένε ότι δεν βρίσκουν χρόνο για τον εαυτό τους, εγώ θα σου πω πως έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Και μπορώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν πολύ, όπως να πηγαίνω βόλτα με το ποδήλατό μου στην Αρεοπαγίτου, όταν έχει καλό καιρό Και τον χειμώνα πηγαίνω για snowboard στην Αράχωβα.
Keywords
Τυχαία Θέματα