Ν. Ζήσης: «Έτοιμοι στη Βαρκελώνη»





Η Σιένα ηττήθηκε από την Αβελίνο όμως ο Νίκος Ζήσης ξεκαθάρισε ότι η Μοντεπάσκι θα είναι έτοιμη στη Βαρκελώνη.

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της πριν από το Final-4 της Βαρκελώνης αφού η Αβελίνο απέδρασε με το «διπλό» από το Palaestra. Παρ’ όλα αυτά ο Νίκος Ζήσης τόνισε ότι η Σιένα θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρωτεύουσα της Καταλονίας κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες φέτος, αλλά δεν είναι ωραίο να χάνεις στο τελευταίο παιχνίδι πριν το Final-4. Είμαστε εξοργισμένοι, αλλά η
ήττα είναι μέσα στον αθλητισμό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν παίξαμε όπως μπορούμε. Στα τελευταία λεπτά είχαμε καλή αντίδραση, αλλά δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι πάντως για τον Παναθηναϊκό».

O Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς από την πλευρά του ανέφερε:
«Για να κερδίσεις, πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένα για 40’. Όχι μόνο δυο ή τρία! Είμαστε πολύ θυμωμένοι για αυτή την ήττα».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Μάλιστα ο τεχνικός της Σιένα παραδέχθηκε πως η ήττα από την Αβελίνο ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της Μοντεπάσκι:
«Παίξαμε άσχημα, ίσως ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν αναφέρομαι μόνο στον αριθμό των λαθών, αλλά στο ότι δεν κάναμε τίποτα. Δεν πήραμε ούτε μια χαμένη μπάλα, δεν κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και κάναμε λάθος επιλογές. Με την Αβελίνο κανείς δεν έδειξε ενθαρρυντικά σημάδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα