Μεγάλη Εβδομάδα με τηλεοπτικό «deja vu»


Δείτε το πρόγραμμα των καναλιών τη Μ. ΕβδομάδαΣτο γνωστό μοτίβο των θρησκευτικών ταινιών θα κινηθούν και φέτος τα κανάλια κατά την διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τόσο ταινίες που προβάλλονται «παραδοσιακά» πολλά χρόνια τώρα, όσο και καινούργιες παραγωγές σε μια προσπάθεια ανανέωσης του τηλεοπτικού τοπίου.

Ο «Ιησούς από την Ναζαρέτ», του Φράνκο Τζεφιρέλι θα προβληθεί, για ακόμη μια χρονιά, από τον ΑΝΤ1, από τη Μ. Τρίτη έως και το Μ. Σάββατο. Τη Μ. Παρασκευή, οι ταινίες θρησκευτικού περιεχομένου
θα ξεκινήσουν από νωρίς στον ΑΝΤ1, με τις «Δέκα Εντολές» στις 06:20 και τον «Βασιλεία Δαβίδ» στις 10:30. Το Μ. Σάββατο στις 21:00 θα προβληθεί, για τους μικρούς τηλεθεατές, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Πρίγκηπας της Αιγύπτου».

Στον αντίποδα, ο Alpha θα προβάλλει τη μίνι-σειρά «Οι στυλοβάτες της Γης» από τη Μ. Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα. Πρόκειται για μια νέα παραγωγή του 2010 που βασίζεται σε μυθιστόρημα το οποίο έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη.

Το Star, ακολουθώντας την πάγια τακτική του θα προβάλλει πλήθος ταινιών, πολλές από τις οποίες τις έχουμε ξαναδεί αλλά και με ορισμένες καινούργιες προσθήκες. Ο «θρησκευτικός μαραθώνιος» θα ξεκινήσει τη Μ. Τετάρτη με το δράμα «Jesus» στις 03:15. Το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης στις 15:45 θα δούμε το ιστορικό έπος «Μπεν Χουρ» των 11 Όσκαρ. Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 23:00 θα προβληθεί σε πρώτη μετάδοση η «Ιερή Αναζήτηση» και στις 01:15 το «Κβο Βάντις». Τη Μ. Παρασκευή στις 16:45 έρχεται η σειρά του «Βασιλεία των Βασιλέων» και στη 01:00 της «Ωραιότερης ιστορίας του κόσμου». Το Μ. Σάββατο, θα δούμε δύο ταινίες: στις 16:00 τον «Σπάρτακο» και στις 21:00 τις «Δέκα Εντολές».

Το Mega, επέλεξε για τις μέρες αυτές, τη μίνι-σειρά του BBC «Τα Πάθη» την οποία και θα προβάλλει τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη. Επιπλέον, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης στις 16:00 θα παρακολουθήσουμε τον Άντονι Κουίν ως «Βαραββά».

Τέλος, η ΝΕΤ θα μεταδώσει τη Μ. Παρασκευής στις 11:00, την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού, από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Το βράδυ της Ανάστασης θα προβληθεί η εορταστική εκδοχή του «Στην υγεία μας» με καλεσμένους το Δημήτρη Μπάση και άλλους γνωστούς τραγουδιστές αλλά και ηθοποιούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα