Μάθε τα πάντα για το Cyber Sex!

Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι περισσότεροι άντρες που δουλεύουν...σε πολυεθνικές εταιρείες, το εργασιακό καθεστώς των οποίων απαιτεί την παραμονή τους για πολλές ώρες στο γραφείο, έχουν δοκιμάσει το cyber sex με κάποια συνάδελφό τους ή ακόμα και με τελείως άγνωστα άτομα. Βέβαια, είτε με συνάδελφο είτε με μια ξένη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ευτυχώς, όμως, όταν κάνεις διαδικτυακό sex δεν μπορείς να κολλήσεις καμία ασθένεια, πέρα από τους ιούς των υπολογιστών.

Η ερώτηση αν το cyber sex θεωρείται «κέρατο» δεν είναι εύκολο να απαντηθεί. Το επίπεδο της έντασης με την οποία διεξάγεται το εικονικό φλερτ, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν καλό δείκτη για να εκτιμήσει κανείς αν πρόκειται για απάτη ή όχι. Αν τα μηνύματα δεν ξεπερνούν τα απλά κομπλιμέντα, τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αλλά ούτε και επιπτώσεις.

Άσε τη θεωρία και πέρνα στην πράξη:

Πού θα βρω παρτενέρ;

Γεμάτος ο τόπος. Σε site ανταλλαγής συντρόφων, σε chat rooms, σε όλα τα sitesψηφιακών «συνοικεσίων», στο Facebook, στο Myspace, ακόμα και το απλό email κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Ωστόσο, τo τελευταίο ενδείκνυται αν η παρτενέρ σου είναι γνωστή.

Πώς γίνεται;
Με το χέρι. Όχι, δεν αστειευόμαστε, όντως με το χέρι. Πληκτρολογώντας κυρίως, αλλά χρησιμοποιώντας κι άλλα μέρη του σώματός σου. Εννοούμε τα μάτια και τις φωνητικές χορδές. Αν θελήσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο, από την απλή ανταλλαγή «απόψεων», θα χρειαστείς web camera κι ένα μικρόφωνο. Φυσικά η γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετείναι απαραίτητη, αλλιώς μην μπαίνεις καν στον κόπο.

Πολλές από τις «έμπειρες» ιέρειες του cyber sex απαιτούν να σε δουν στην κάμερα, προκειμένου να σε περάσουν από face control. Αν δεν έχεις σκοπό να καρφωθείς και να πέσεις σε καμιά σατανική σύμπτωση (π.χ, η cyber παρτενέρ σου να είναι η κουνιάδα), τότε τήρησε αποστάσεις ασφαλείας και απλά μην συναινέσεις. Μην ανησυχείς, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Το μικρόφωνο, από την άλλη, ευνοεί ηχητικά εφέ που ανάβουν τα αίματα (π.χ. ερωτικά βογκητά) και δεν είναι τόσο κακό.

Τι πρέπει να προσέξω;
Να μην αποκαλύψεις κανένα προσωπικό σου δεδομένο –ούτε καν το όνομά σου. Πρόσεξε, υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω. Έχε υπόψη σου ότι πολλοί άντρες το παίζουν γυναίκες για να αποσπούν πληροφορίες από κορόιδα. Πρόσεξε να μην γίνεις επίτιμο μέλος τους.

Πού πρέπει να είμαι καλός;
Στο να ενεργοποιήσεις τη φαντασία σου. Το cyber sex θέλει φαντασία άνευ περιορισμών. Μόλις καταλάβεις τι περίπου είναι αυτό που την ανάβει περισσότερο, στήσε την ιδανική ερωτική σκηνή. Εδώ παίζει ρόλο πόσο εκφραστικός είσαι στα λόγια και πόσο καλός στο γράψιμο. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι αυτό που παίζει τεράστιο ρόλο είναι να καταλάβεις από την αρχή τι θέλει. Της αρέσουν τα βρομόλογα και γουστάρει έναν νταβρατισμένο μπετατζή; Της αρέσουν οι gentlemen-κακά παιδιά και θέλει έναν Μπουγιούρη από το «Ανατολικά της Εδέμ»; Γουστάρουν το «θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω μετά τ
Keywords
Αναζητήσεις
πως γινεται το διαδικτυακο σεξ, πως να κανω cyber
Τυχαία Θέματα