Κάλεσμα ΠΑΜΕ για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις


Να «σημάνουν κόκκινο συναγερμό» καλεί η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ όλα τα συνδικάτα προσθέτοντας ότι «είναι ώρα μάχης».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Ε.Γ. του ΠΑΜΕ καλεί όλες τις οργανώσεις του συνδικαλιστικού κινήματος να σημάνουν κόκκινο συναγερμό. Επί ποδός πολέμου όλες οι δυνάμεις χωρίς καμιά καθυστέρηση. Είναι ώρα μάχης, ώρα αποφασιστικής σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ και των στηριγμάτων τους,
ώρα συγκέντρωσης δυνάμεων.

Για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας, των απεργιακών συγκεντρώσεων και όλων των παρεμβάσεων του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Κεντρικό μας σύνθημα:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Καμιά ώρα χαμένη.

Το πρωί στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα γιαπιά με σχέδιο παρέμβασης και σε νέους χώρους. Πραγματοποιούμε συσκέψεις, γενικές συνελεύσεις κατά χώρο δουλειάς και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αποφασίζουν τη συμμετοχή τους και την περιφρούρηση του αγώνα, με απεργιακές επιτροπές, .

Με αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα, ξεπερνάμε δυσκολίες, την εργοδοτική τρομοκρατία, τον αποπροσανατολισμό.

Τη Δευτέρα 27/6/2011 το απόγευμα διοργανώνουμε τοπικές διαδηλώσεις σε όλους τους δήμους καλώντας τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, νέους, αυτοαπασχολούμενους να πάρουν μέρος και να διαδώσουν παντού το μήνυμα της απεργίας, της σθεναρής απόκρουσης των μέτρων που τσακίζουν τη ζωή της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων, των γυναικών, των φτωχών αγροτών.

Την Τρίτη 28 Ιούνη στις 10:00 το πρωί πλημμυρίζουμε την Ομόνοια με τη ζωντάνια, τη δύναμη των εργατών και το απόγευμα στις 7:00 τους στύλους του Ολυμπίου Διός.


Την Τετάρτη 29 Ιούνη το πρωί στις 10:00 όλοι οι δρόμοι από παντού καταλήγουν στην Ομόνοια.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα