Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Πέμπτη 13/10

Γενικό προφίλ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας η Σελήνη στον Ταύρο αναζητά και επιδιώκει την εξασφάλιση των αναγκαίων. Με κύριο γνώμονα

το ατομικό σας συμφέρον αλλά χωρίς να καταπατάτε τα αισθήματα των άλλων πρέπει να κινηθείτε σταθερά προς τις επιδιώξεις σας.



Η εξέλιξη κάποιων θεμάτων δεν είναι αποκλειστικά και μόνο στα δικά σας χέρια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Στα εργασιακά, θα νιώσετε πως κάποιοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους πάνω σας και αυτό φαντάζει βαρύ ως φορτίο. Αισθηματικά, μέσα από την ανάγκη για προσφορά αλλά και την παραδοχή των λαθών σας καταφέρνετε να βάλετε τους σπόρους για ένα καλύτερο αύριο. Οι γεννημένοι του 1968 δείχνετε μεράκι για τη δουλειά σας.



Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας η σταθερότητα σε απόψεις και αισθήματα είναι δεδομένη. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας πυροδοτεί εξελίξεις στα αισθηματικά μέσα από τις οποίες καταφέρνετε να διακριθείτε. Ο έρωτας καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο της ημέρας μιας και οι επικοινωνίες για θέματα σχετικά δίνουν και παίρνουν με άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1960 μέσα από συζητήσεις βρίσκετε τις λύσεις που αναζητάτε.



Η παρουσία της Σελήνης στο 12ο ηλιακό οίκο λειτουργεί αφυπνιστικά προκειμένου να σας δείξει τις αδυναμίες σας. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως κάποιες υποδείξεις τρίτων να σας εκνευρίσουν. Η ένταση σας όμως θα κυμανθεί σε φυσιολογικά όρια. Αισθηματικά, το φλερτ ως δεύτερη φύση καταφέρνει να σας κρατάει σε εγρήγορση πλην όμως νιώθετε πως έχει ζυγώσει η ώρα που πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως λάβετε μια

Keywords
Τυχαία Θέματα