Ικανοποιημένος ο Καραμανλής με το Ζάππειο ΙΙ


Τι είπε στους συνεργάτες τουΟ Κώστας Καραμανλής ήταν ένας από τους χιλιάδες πολίτες που είδαν το Ζάππειο ΙΙ από την τηλεόραση. Η πρόσκληση που είχε φθάσει στο e-mail του από τα γραφεία της Συγγρού ήταν copy-paste εκείνης που είχαν λάβει όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. Προφανώς, η απλή πρόσκληση δεν στάθηκε αρκετή να πείσει τον Κ.Καραμανλή ότι θα ήταν καλοδεχούμενος. Ιδιαίτερα μετά την απόφαση του κόμματος να διαγράψει την απογραφή Αλογοσκούφη και μαζί της και τον τότε Πρωθυπουργό.

Εννοείται
βέβαια ότι τα τεκταινόμενα στο Ζάππειο τα πληροφορήθηκε με το νι και με το σίγμα ο Κ. Καραμανλής. Όλοι οι πρώην υπουργοί και οι βουλευτές που συνεργάστηκαν χρόνια μαζί του έσπευσαν να του μεταφέρουν τα μαντάτα, είτε δια ζώσης είτε από το τηλέφωνο.

Φυσικά, ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε δει την ομιλία και είχε ιδία άποψη. Ήταν αρκετά ικανοποιημένος από κάθε πλευρά. «Ήταν πολύ πιο τεκμηριωμένη η πρόταση που παρουσίασε ο Αντώνης, από κάθε άλλη φορά», είπε συνεργάτη του, συγκρίνοντας προφανώς το Ζάππειο ΙΙ με το Ζάππειο Ι.

Δεν ήταν, όμως, μόνο οι προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση που ικανοποίησαν τον πρώην πρωθυπουργό, Πρωτίστως τον ανακούφισε το γεγονός ότι από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά απουσίαζαν οι αιχμές για το κυβερνητικό παρελθόν της Ν.Δ.
Keywords
Τυχαία Θέματα