Η πολιτική ατζέντα της ημέρας


Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνηςΣτην Αθήνα βρίσκεται σήμερα κλιμάκιο της τρόικας για να επιβλέψει την τήρηση των συμφωνηθέντων μέτρων του μεσοπρόθεσμου σχεδίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2011-2015.

Από τις 10:00 συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ τα μεσάνυχτα θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία.

Στις
10:00 συνάντηση των εργαζόμενων στον τομέα καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης με το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, με στόχο τη διεκδίκηση της πληρωμής των δεδουλευμένων τους.

Στις 10:30 παράσταση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κινητοποίησης, στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα και συμμετοχή αντιπροσωπείας της στην ευρωδιαδήλωση στο Λουξεμβούργο

Την ίδια ώρα επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπαστυνόμων Β΄ και να επιδώσει τα ξίφη. Στις 13:30 ο κ. Παπούλιας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) Πέτρο Ευθυμίου και στις 14:00 με τα μέλη της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής κατά του καπνίσματος.

Στις 13:30 η πρόεδρος της δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη θα παραχωρήσει στις Βρυξέλλες κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επικεφαλής της Κ.Ο. των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γκυ Φέρχοφσταντ. Στις 14:45 θα έχει συνάντηση με τον επίτροπο οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Όλι Ρεν.

Στις 19:00 διοργανώνεται συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα.

Στις 20:00 ομιλία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Στρογγυλή πλατεία στην Πετρούπολη.

Στις 20:30 πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα