Η χώρα δεν έχει Πρωθυπουργό

O Κώστας Γκιουλέκας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον Real fm στην εκπομπή του κ. Νίκο Χατζηνικολάου. "Η χώρα δεν διαθέτει πρωθυπουργό από τη στιγμή που ο Γ. Παπανδρέου έφυγε χθες από το Προεδρικό Μέγαρο"" εκτίμησε μιλώντας στον Real Fm o Kώστας Γκιουλέκας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, για τις χθεσινές εξελίξεις "δεν
κατάλαβα, έναν πρωθυπουργό να παραιτείται στην κυριολεξία στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να συζητούν για μία κοινή λύση, κάποιας άλλης πορείας της χώρας με μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ο πρωθυπουργός να υπαναχωρεί από όλα αυτά, κάτι που δείχνει τουλάχιστον ότι η κρισιμότητα των περιστάσεων, απαιτεί πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα από αυτή που χθες είδαμε να αντιμετωπίζει τα πράγματα ο κ. Παπανδρέου, με όλο το σεβασμό στο θεσμό και επίγνωση της κρισιμότητας την οποία διέρχεται η πατρίδα μας."

Ο ίδιος τόνισε πως "αυτός που έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σαφώς ήταν ο πρωθυπουργός με την έννοια ότι αυτός επέλεξε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να επικοινωνήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ακούγοντας έναν – έναν τους πολιτικούς αρχηγούς, αντελήφθην ότι άλλα συζητήθηκαν με κάποιους πολιτικούς αρχηγούς, άλλα με κάποιους άλλους και τον κ. Σαμαρά.


Ο πρωθυπουργός ήταν ο μόνος που είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει και προσχωρήσει σε μία άποψη ή όχι, λέγοντας ότι εγώ δεν συμφωνώ από την πρώτη στιγμή και κόβοντας οποιαδήποτε συζήτηση. Το γεγονός ότι η συζήτηση προχώρησε σημαίνει ότι αυτός που έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δηλαδή ο κ. Παπανδρέου, δέχθηκε καταρχήν να μιλήσουν για τη λύση ενός άλλου τρίτου προσώπου.


Στο τέλος, με το διάγγελμα του κ. Παπανδρέου, καταλάβαμε ότι μία λύση που αφορούσε στη σωτηρία της πατρίδας, κόλλησε που, ότι επικοινωνιακά, υπήρξαν διαρροές. Δηλαδή η σωτηρία της πατρίδας εξαρτάται από το αν υπήρξαν ή όχι κάποιες διαρροές;"

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα