Δύο δυναμικές αμαζόνες στο κυνήγι του εγκλήματος


Δύο παρουσίες που τραβούν τα βλέμματα τείνουν να εξελιχθούν σε φόβο και τρόμο του υποκόσμου, έχοντας να επιδείξουν εκτός από την ομορφιά και σημαντικές επιτυχίες


Ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκε την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας όπου και ενημερώθηκε για τη δράση και το έργο τηςΗ παρουσία της ομορφαίνει το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μια όμορφη γυναίκα,
με βαθύ βλέμμα και κλασάτη εμφάνιση, δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Πολλοί εκπλήσσονται τελικά, όταν μαθαίνουν ότι η Ελένη Καρατάσιου, Υπαστυνόμος Α' διαθέτει εξαιρετικές σπουδές: δύο μεταπτυχιακά και μεγάλη εμπειρία στην προστασία λογισμικού και πνευματικών δικαιωμάτων.
Την είδαμε την περασμένη εβδομάδα, κατά την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, να συμμετέχει στην ενημέρωση που έγινε στον πρωθυπουργό.
Ο ήρεμος τρόπος ομιλίας της και η ομορφιά της την έκαναν να ξεχωρίσει.
Πλήρως καταρτισμένη και ενημερωμένη, απάντησε με αμεσότητα και ευθύνη τις ερωτήσεις του επίσημου επισκέπτη της Υπηρεσίας.
Η Ελένη Καρατάσιου θα μπορούσε να πραγματοποιεί λαμπρή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, αλλά "την κέρδισε" το καθήκον. Πληροφορίες λένε ότι μέχρι να προσληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. δούλευε σε τράπεζα. Οταν όμως ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανόλης Σφακιανάκης, αποφάσισε να "ανοίξει" την υπηρεσία στους καλύτερους επιστήμονες, τους πιο μορφωμένους και ικανούς ανθρώπους για την πάταξη ενός εγκλήματος που συνεχώς εξελίσσεται, την επέλεξε στο επιτελείο του. Και η όμορφη Ελένη δεν τον έχει διαψεύσει...
Ως προϊσταμένη του τμήματος Προστασίας Λογισμικού και Πνευματικών Δικαιωμάτων, η κ. Καρατάσιου έχει συμμετάσχει στην εξιχνίαση πολλών σοβαρών υποθέσεων που έχουν αναβαθμίσει το τμήμα.
Αν και πάντα... στην τρίχα, όσον αφορά το dress code, ούτε στιγμή δεν έχει διστάσει να συμμετάσχει σε κάποια από τις επιχειρήσεις του τμήματός της. Στη διάθεσή της έχει άλλωστε δύο υπηρεσιακά όπλα και μια μονάδα δέκα ανδρών, των οποίων είναι επικεφαλής. Οι πάντες την έχουν προσέξει στη ΓΑΔΑ. Από την είσοδο μέχρι τον 13ο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο της, άλλωστε, πολλά μάτια την αντικρίζουν καθημερινά. Οσοι την ξέρουν καλύτερα, μιλούν για μια ικανότατη υπαστυνόμο, που συνεχώς βελτιώνεται μέσα από σκληρή δουλειά και διάβασμα. "Είναι αυτό που λέμε "δουλευταρού", ποτέ δεν έχει αρνηθεί να αναλάβει μια υπόθεση", τονίζουν.
Σαν μοντέλο
Σε επίπεδο εμφάνισης, η Ελένη Καρατάσιου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια ηθοποιό ή ένα μοντέλο. Ντύνεται πάντοτε προσεγμένα, συνήθως συντηρητικά, όπως αρμόζει στη θέση και την εργασία της. Τηρεί μετ' επιτάσεως το ενδυματολογικό πρωτόκολλο: το φουστάνι είναι πάντα τύπου pencil (φτάνει δηλαδή μέχρι το γόνατο), το ντεκολτέ περιορισμένο και τα κοσμήματα ελάχιστα. Το μαλλί όμως είναι πάντα κομμωτηρίου, ισιωμένο και διακριτικό.
Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν την εμφάνισή της είναι μεν ακριβά και καλοδιαλεγμένα, ωστόσο σε καμία περ
Keywords
Τυχαία Θέματα