Δείτε ποιον παντρεμένο τραγουδιστή «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός να βάζει χέρι σε θαυμάστρια;

Το Twitter τον πρόδωσε.. Μπορεί να είναι παντρεμένος και να έχει ήδη έναν γιο τριών ετών, ο φωτογραφικός φακός, όμως, πρόδωσε τον γνωστό τραγουδιστή, αφού τον απαθανάτισε να έχει το χέρι του, ανάρμοστα, κάτω από την φούστα της νεαρής θαυμάστριάς του. (συνέχεια..)

Το Twitter τον πρόδωσε.. Μπορεί να είναι παντρεμένος και να έχει ήδη έναν γιο τριών ετών, ο φωτογραφικός φακός, όμως, πρόδωσε τον γνωστό τραγουδιστή, αφού τον απαθανάτισε να έχει το χέρι του, ανάρμοστα,
κάτω από την φούστα της νεαρής θαυμάστριάς του. Ο λόγος για τον Robin Thicke, του οποίου η φωτογραφία από το after party των MTV VMAs κυκλοφόρησε την Πέμπτη. Η νεαρή δίπλα του είναι, σύμφωνα με την DailyMail, η φοιτήτρια και socialite Lana Scolaro, η οποία ανέβασε, στον λογαριασμό της στο Instagram και άλλες φωτογραφίες της με τον τραγουδιστή. Πάντως, αυτό που πρόδωσε τον Robin ήταν η αντανάκλαση του ίδιου και της νεαρής του θαυμάστριας στον καθρέφτη, την οποία κάποιος έστειλε στην σύζυγό του, Paula Patton, μέσω Twitter, γράφοντάς της: «Κοίτα την αντανάκλαση».
Keywords
Τυχαία Θέματα