Άστατος καιρός την Πρωτοχρονιά!


Με τοπικές βροχές και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα μπει το 2012. Ο καιρός ναμένεται να παρουσιάσει μία σχετική βελτίωση από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.
Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα
στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις Κυκλάδες και τη Θράκη θα είναι τοπικά έντονα. Ύφεση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία.
Την Πρωτοχρονιά, στη δυτική Ελλάδα και τα ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ Πτώση της θερμοκρασίας και στην υπόλοιπη χώρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά.
Ντυθείτε καλά…
Keywords
Τυχαία Θέματα