Αρναούτογλου: «Είχα άγχος που βγήκα ξανά στο δρόμο»


Τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος Κόσμος» τελείωσαν και εκείνος δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος.

«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την επιστροφή στα παλιά και ξεκινώ με την καλύτερη διάθεση. Στην αρχή είχα άγχος για το πώς θα βγει, τι θα συμβεί, πώς θα είμαι εγώ μετά από 10 χρόνια που βγαίνω ξανά στο δρόμο, αλλά όλα πήγαν πολύ καλά στα πρώτα γυρίσματα και είμαι φοβερά χαρούμενος» δηλώνει στον «Τηλεθεατή».

Αναφέρει πως πολλά πράγματα που έκανε στη τηλεόραση δεν άρεσαν σε
πολλούς αλλά αυτή η εκπομπή ήταν κοινής αποδοχής και αγαπητή από όλους. Όπως ήταν φυσικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων συνάντησε διάφορα παράξενα όπως το εξής: «Συνάντησα ένα βοσκό με laptop στο μαντρί! Αυτό δε θα το έβλεπες πριν από 10 χρόνια. Πραγματικά δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι θα συζητούσα με έναν άνθρωπο που κάνει αυτή τη δουλειά και ζει μόνος του δίπλα σε μια λίμνη για το Facebook και το Twitter» λέει ο ίδιος.

Όσον αφορά το καινούριο συγγραφικό του εγχείρημα αποκαλύπτει πως δεν είναι το πρώτο και θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς «Έχω γράψει και κάποια μυθιστορήματα, δεν ήθελα όμως να κάνω την αρχή με αυτά. Στο βιβλίο αυτό γράφω για τις φοβίες».
Keywords
Τυχαία Θέματα