Wikileaks : "Η Λέσχη Bilderberg θεωρεί εχθρό στα σχέδιά της, τον εθνικισμό"

Το Infowars αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα σημειώσεις ενός Αμερικάνου Γερουσιαστή που παρευρέθηκε σε διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg το 1966 και αποκαλύπτει την ατζέντα των ελιτιστών για την εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και την ανησυχία τους, για τον «εχθρό» που είναι ο εθνικισμός.

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / Μετάφραση
redskywarning.blogspot.com

Σημείωση συντάκτη: Έχουμε πάρει εκατοντάδες έγγραφα από τη συνεδρίαση του 1966. Αυτό είναι ένα έγγραφο ντοκουμέντο του Wikileaks, για το οποίο θα γράψουμε πολλά περισσότερα άρθρα στις επόμενες μέρες.

Έγγραφα που διέρρευσαν από τη διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg του 1966 που έλαβε αποκλειστικά το Infowars αποκαλύπτουν πώς ήδη πέντε δεκαετίες πριν, οι Γερουσιαστές των ΗΠΑ είχαν κατηχηθεί με την πεποίθηση ότι «ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος» από τους ελιτιστές της Bilderberg, οι οποίοι πίσω από τις πλάτες των μελών τους σχεδιάζουν δολοπλοκίες υποστηριζόμενοι από τιτάνες του καπιταλισμού και της βιομηχανίας.

Πρόσφατα έγγραφα που διέρρευσαν από τις συνεδριάσεις έδειξαν πώς η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, σε αντίθεση με τον μύθο που παρουσιάζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι αποτελεί μια ακίνδυνη ομάδα ανθρώπων που απλώς συζητάνε, παρουσιάζει τη συναίνεση για τη λήψη των πολιτικών αποφάσεων, κάποιες δεκαετίες πριν.

Ένα σαφές παράδειγμα είναι η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ του 1955 που πραγματοποιήθηκε στο Garmisch-Partenkirchen στη Δυτική Γερμανία. Τα έγγραφα που διαβάστηκαν από το BBC και που αργότερα ελευθερώθηκαν από το Wikileaks αποκαλύπτουν πώς τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ συζητούσαν για τη δημιουργία του ενιαίου νομίσματος ευρώ σχεδόν 40 χρόνια πριν από την ημερομηνία που επίσημα αυτό εισήχθη με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ το 1992.

Τα έγγραφα που πήρε το Infowars είναι από τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που πραγματοποιήθηκε στο Βισμπάντεν της Γερμανίας στα τέλη του Μαρτίου του 1966 .. Τα αρχεία με την ένδειξη "προσωπικά και αυστηρά εμπιστευτικά," και "όχι για δημοσίευση, είτε εν όλω είτε εν μέρει". Αποκαλύπτουν την ατζέντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για την κουβέντα που έγινε εκείνο το έτος μαζί με χειρόγραφες σημειώσεις του Δημοκρατικού Γερουσιαστή των ΗΠΑ της Οκλαχόμα Fred R. Harris, (φώτο), ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση.

Στους συμμετέχοντες στη διάσκεψη του 1966 περιλαμβάνονται γνωστές προσωπικότητες όπως ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο Zbigniew Brzezinski, και ο John J. McCloy, ο οποίος υπηρέτησε στην Επιτροπή Warren και ήταν μέλος της ομάδας γερόντων δημιουργίας εξωτερικής πολιτικής που ονομάστηκε «Οι Σοφοί» (“The Wise Men”).

Ο Harris ήταν Γερουσιαστής λιγότερο από δύο χρόνια πριν προσκληθεί στη Μπίλντερμπεργκ, γεγονός που υποδηλώνει ότι τον βολιδοσκοπούσαν για πιθανή άνοδο σε υψηλότερη θέση. Ο πρώην γερουσιαστής είναι ακόμα εν ζωή (γεννήθηκε το 1930) και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού
Keywords
Τυχαία Θέματα