VIDEO: Συμπλοκή μαθητών με Λίβυους στρατιώτες στη Θεσσαλονίκη!


Πολεμικό ήταν το κλίμα στην οδό Μοναστηρίου, όταν ξέσπασε επεισόδιο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ Λίβυων τραυματιών που βρίσκονται στη πόλη και μαθητών που πραγματοποιούσαν εκδρομή.
Στο ξενοδοχείο διαμένουν περίπου 200 Λίβυοι τραυματίες στρατιώτες, οι οποίοι μαζί με άλλους 500 συμπατριώτες τους λαμβάνουν νοσηλευτική φροντίδα από νοσοκομεία της πόλης.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22.00, όταν κάποιος Λίβυος «πείραξε» μια μαθήτρια, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διαπληκτισμός με μαθητές. Γρήγορα
το επεισόδιο γιγαντώθηκε και το προσωπικό του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα οι καθηγητές του σχολείου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Από την πλευρά τους οι Λίβυοι καταγγέλλουν ότι οι μαθητές τους έκλεψαν και τους χτύπησαν.
Από τη στιγμή που οι Λίβυοι αντίκρισαν τις αστυνομικές δυνάμεις, εξαγριώθηκαν, άρχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το ξενοδοχείο, στην οδό Μοναστηρίου. Οι Λίβυοι κατέλαβαν το οδόστρωμα και για αρκετή ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός.
Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι! Οι αλλοδαποί έκλεισαν το δρόμο και σταματούσαν τα αυτοκίνητα για να μην περνούν από το σημείο. Έντονες είναι οι φωνές των περίοικων που απαιτούν την απομάκρυνση των Λίβυων από την περιοχή τους.
Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν ελαφρά μια καθηγήτρια και ένας μαθητής, ενώ από την πλευρά των Λιβύων 7 άτομα.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…
Keywords
Τυχαία Θέματα