Nintendo Wii U, κάτι μεταξύ Wii και iPad!


Ο Takaki Kawatsu, ένας 33χρονος Γιαπωνέζος, είπε πως θα είναι από τους πρώτους που θα «ξεπεράσουν» τη νέα κονσόλα της Nintendo, Wii U. Ο ίδιος παραδέχεται πως η κονσόλα Wii ήταν επιτυχία επειδή και μόνο έφερνε κάτι φρέσκο και καινούριο στην αγορά.

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα πάντα με τον ίδιο το Wii U
δεν φαίνεται να είναι έτοιμο να προσφέρει αυτή την καινοτομία. Βέβαια για τους επικριτές αυτής της άποψης ο Kawatsu παίζει παιχνίδια στο iPhone του.

Μπορεί για τους φανατικούς των κονσολών ή των ηλεκτρονικών παιχνιδιών μία τέτοια σύγκριση να είναι ανόμοια, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δείχνουν πως οι χρήστες του Wii και γενικότερα των συσκευών της Νintendo έχουν περάσει στα «μικρά» smartphones και στις ταμπλέτες.

Ο λόγος, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, είναι apps όπως τα Angry Birds τα οποία στοχεύουν 100 εκατομμύρια downloads στην Κίνα και μόνο.

Η Sony επίσης καραδοκεί αφού παρουσίασε τον πλέον πρωτεύοντα αντίπαλο του Wii U, το PlayStation Vita στην Ε3. Όλα τα στοιχεία δεν είναι τελικά τόσο άσχημα για τη Nintendo αφού πολλοί από τους πιο «ψύχραιμους» αναλυτές είναι βέβαιοι για την ανάκαμψη και της εταιρίας αλλά και της αγοράς των κονσολών.

Για άλλους, όπως ο Kawatsu, το Wii U είναι απλά μία «ανίερη» μίξη μεταξύ ενός iPad και ενός Wii.
Keywords
Τυχαία Θέματα