Marina Berlusconi: Μία μοιραία γυναίκα


Είναι η Marina, η 43χρονη κόρη του Berlusconi και θεωρείται η φυσική διάδοχος του πατέρα της.

Το περιοδικό Forbes, την κατατάσσει στις 100 πιο πλούσιες γυναίκες του πλανήτη και είναι μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο χώρο των επιχειρήσεων.

Είναι πρόεδρος της Fininvest, μιας ιταλικής εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθώς και πρόεδρος του μεγαλύτερου σε εκδόσεις περιοδικού Mondadori.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι επικρίσεις του κόσμου για το ότι οι αποφάσεις της Fininvest,
λαμβάνονται από τον πατέρα της και όχι από την ίδια. Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά, αφού στην εταιρεία ξεκίνησε το 1990, αρχικά ως ασκούμενη στα διάφορα τμήματά της, και με την αξία και την εργατικότητα της βρέθηκε στην κορυφή της. Το 1994 εισήλθε στο συμβούλιο της Fininvest, όπου μαθήτευσε κοντά στον τότε διευθύνοντα σύμβουλο Φραντσέσκο Τάτο, ο οποίος ανέλαβε αργότερα την εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Enel.

Παντρεύτηκε το 2008, έναν πρώην χορευτή της Σκάλας του Μιλάνου, αφού πρώτα απέκτησαν δύο παιδιά και ήταν για επτά συναπτά έτη συνεργάτες.

Δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές της αλλά δεν το μετανιώνει αφού μπορεί και διοικεί μια εταιρεία 20.000 εργαζομένων.

Όταν ήταν έγκυος, κατά τη διάρκεια ταξιδιού προς τη Μασσαλία με το υπηρεσιακό της τζετ, κινδύνευσε η ζωή της, αφού παραλίγο έλειψε το τζετ της να συγκρουστεί με ένα ελικοφόρο πάνω από το αεροδρόμιο του Μιλάνο.

Φορά πολύ κοντές φούστες και ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί στα περιοδικά του ομίλου της.

Σε πρόσφατες διακοπές της με την οικογένεια της στης Βερμούδες, δεν δίστασε να κάνει τόπλες, γεγονός που σχολιάσθηκε αρνητικά από τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης.




mylady.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα