Οι Αρμός και η Κορίνα Λεγάκη στο Half Note Jazz Club

Το συγκρότημα Αρμός συναντά την ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη για μία βραδιά στο Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:30, στη μουσική παράσταση «Θάλασσα και γυναίκα».

Το συγκρότημα Αρμός έχοντας στις αποσκευές του τους δίσκους «Αμόνι και νερό» και «Άνεμοι και παλίρροιες», σημαντικές συνεργασίες με τους Θάνο Μικρούτσικο, Μανώλη Λιδάκη, Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Λιζέτα Καλημέρη, Ρίτα Αντωνοπούλου κ.ά., συναντά στο Half Note

την Κορίνα Λεγάκη.

Με αφορμή την συνεργασία τους στον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας, «Χορός με τη βροχή», στον οποίο το συγκρότημα έγραψε τραγούδια και είχε την μουσική επιμέλεια, οι Αρμός και η Κορίνα Λεγάκη θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τις παραπάνω δισκογραφικές τους δουλειές καθώς και από τον νέο δίσκο της ερμηνεύτριας «Ταγκό για τρεις» σε μουσική Δημήτρη Μαραμή και στίχους – ποίηση Μιχάλη Γκανά, Κώστα Γ. Καρυωτάκη και Μαρίας Πολυδούρη.

Δεν θα παραλείψουν διασκευές σπουδαίων ελλήνων και ξένων συνθετών, χρωματίζοντας την παράσταση με την αύρα από την ιδιαίτερή τους πατρίδα, την Κρήτη.

Μαζί τους οι Κυριάκος Καραμπερόπουλος στα πνευστά και Δημήτρης Νεονάκης στις κιθάρες και το λαούτο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Αρμός

Οι Αρμός παρουσίασαν το 2007 την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αμόνι και νερό», στην οποία συμμετέχει ο Μανώλης Λιδάκης. Δύο χρόνια αργότερα, το 2009 προχωρούν στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου με τίτλο «Άνεμοι και παλίρροιες» στον όποιο συμμετέχουν οι ερμηνευτές Μπάμπης Στόκας, Λιζέτα Καλημέρη και Κορίνα Λεγάκη, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκονται στις προετοιμασίες του τρίτου τους CD. Σε ζωντανές τους εμφανίσεις έχουν συνεργαστεί με τους: Θάνο Μικρούτσικο, Μανώλη Λιδάκη, Μπάμπη Στόκα, Λιζέτα Καλημέρη, Ρίτα Αντωνοπούλου κ.ά..

Κορίνα Λεγάκη

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε κλασικό και τζαζ τραγούδι, πιάνο και ορθοφωνία. Έχει συμμετάσχει στο δίσκο Άνεμοι και Παλίρροιες των Αρμός, ενώ έχει ηχογραφήσει και δύο προσωπικούς δίσκους: «Χορός με τη βροχή» από τις εκδόσεις Παρουσία, σε μουσική των Αρμός, Δημήτρη Μαραμή, Στέργιου Γαργάλα, Απόστολου Καλδάρα και σε στίχους των Κ. Μπουρναζάκη, Σ. Τριβιζά, Γ. Λεκάκη, Ουράνια, Κ. Λεγάκη κι ένα ποίημα της Μαρίας Πουλυδούρη & «Ταγκό για τρεις» από τις εκδόσεις Μελάνι, σε μουσική του Δημήτρη Μαραμή, στίχους του Μιχάλη Γκανά και ποίηση των Κ. Γ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη.

Keywords
Αναζητήσεις
κορινα τριανταφυλλιδη, κορίνα τριανταφυλλίδη
Τυχαία Θέματα