Το μοντέλο των smarpthones θα ακολουθήσει η κονσόλα OUYA

16:45 7/2/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Μια νέα έκδοση με ενισχυμένα τεχνικά χαρακτηριστικά θα λανσάρεται κάθε χρονιά.

Επιθυμείς διακαώς να αποκτήσεις μια Android παιχνιδομηχανή OUYA, όμως το SoC Tegra 3 στο οποίο βασίζεται σου φαίνεται ξεπερασμένο; Δεν έχεις παρά να κάνεις υπομονή μέχρι το 2014. Βλέπεις η CEO της εταιρείας, Julie Uhrman, δήλωσε σε συνέντευξη της στο Engadget μετά το τέλος της ομιλίας της στο συνέδριο DICE, ότι το OUYA θα ακολουθήσει το μοντέλο των smartphones. Κοινώς, μια νέα έκδοση θα παρουσιάζεται κάθε χρονιά.

H Uhrman δήλωσε συγκεκριμένα πως: «Θα υπάρχει ένα νέο OUYA κάθε χρονιά. Θα υπάρξει ΟUYA 2 και OUYA 3. Θα εκμεταλλευτούμε το λανσάρισμα ταχύτερων και καλύτερων επεξεργαστών, καθώς και την πτώση των τιμών. Έτσι αν μπορούμε να ενσωματώσουμε παραπάνω από 8GB μνήμης Flash στο μηχάνημα, θα το κάνουμε».

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου απίθανο το OUYA 2 του 2014 να κυκλοφορήσει για παράδειγμα με επεξεργαστή Tegra 4, που προσφέρει εξάλλου σημαντικά καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά. Ωστόσο η Uhrman διαβεβαίωσε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι συμβατά με τις παλαιότερες εκδόσεις της παιχνιδομηχανής –μέχρι έναν βαθμό υποθέτουμε. Πάντως σίγουρα το εξαιρετικά χαμηλό κόστος απόκτησής του OUYA επιτρέπει στην εταιρεία να περιορίσει τον χρόνο ζωής του κάθε μοντέλου στα τρία για παράδειγμα χρόνια, έναντι των 8 πάνω-κάτω ετών μιας κλασικής κονσόλας από τις Sony, Nintendo και Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U