Πληροφορίες για τις πρώτες BlackBerry 10 συσκευές

L-series με οθόνη αφής και N-series με QWERTY πληκτρολόγιο.

Η κυκλοφορία των πρώτων smartphones της RIM με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 πλησιάζει και οι πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά έκαναν την εμφάνισή τους στο Internet. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από ένα slide της εταιρείας που βρέθηκε

στα χέρια των διαχειριστών του site N4BB, η RIM θα λανσάρει δύο σειρές συσκευών: τις L-Series και N-series.

Ξεκινώντας από τα μοντέλα της σειράς L, ο σχεδιασμός τους μοιάζει πολύ με τις συσκευές αναφοράς που πήραν στα χέρια τους οι developers πριν λίγο καιρό. Θα διαθέτουν OLED οθόνες αφής με ανάλυση 1280x768 pixels και πυκνότητα pixels της τάξης των 356 ppi. Επιπλέον, το πλάτος της οθόνης (τουλάχιστον της πρώτης συσκευής που θα διατεθεί στην αγορά) θα είναι 55 χιλιοστά.

Όσο για τα μοντέλα της σειράς N, θα συνδυάζουν OLED οθόνη αφής και QWERTY πληκτρολόγιο και απευθύνονται προφανώς στους fans των παλιών, καλών BlackBerry. Η οθόνη σ’ αυτή την περίπτωση θα έχει ανάλυση 720x720 pixels (στα 330ppi), ενώ το πλάτος της θα είναι περίπου 52 με 53 χιλιοστά. Το πρώτο μοντέλο της σειράς L αναμένεται να κυκλοφορήσει στις H.Π.Α. (σύμφωνα πάντα με το N4BB) τον Σεπτέμβριο και το N-series θα ακολουθήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα