Οι ευχετήριες κάρτες περνούν στην ψηφιακή εποχή

Διαδραστικές κάρτες SCANIT DIY (Do It Yourself).

Μια ανάσα πριν τις γιορτές, η νέα σειρά διαδραστικών προϊόντων «ScanIT» παρουσίασε στην ελληνική αγορά τις ευχετήριες κάρτες ScanIT DIY που ενσωματώνουν υπηρεσίες My.SCANIT.gr. Τα προϊόντα διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα φούξια, μπλε και λάιμ. Τι είναι όμως αυτό που τα κάνει μοναδικά; Το γεγονός ότι όλα έχουν

έναν αποκλειστικό κωδικό μοναδικό για κάθε χρήστη, σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που του δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ο ίδιος το περιεχόμενό της. Έτσι φέτος μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου, πραγματικά ξεχωριστές ευχετήριες κάρτες και να τις προσφέρεις στους αγαπημένους σου!

Ακούγεται περίπλοκο όμως στην πράξη θα διαπιστώσεις πως είναι πανεύκολο να δημιουργήσεις μια κάρτα με βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα που δεν είναι ορατά στο… γυμνό μάτι:

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να προμηθευτείς μια από τις κάρτες ScanIT DIY με κόστος μόλις €2,90 από το scanit.gr.

2. Μόλις παραλάβεις την ευχετήρια κάρτα, ενημέρωσέ την στο My.SCANIT.gr. Με το ScanIT Do it Yourself (DIY), πρόσθεσε ένα βίντεο ή φωτογραφίες που θες να ανακαλύψει ο αποδέκτης της κάρτας, συνοδευόμενο από ένα δικό σου μήνυμα. Κάθε κάρτα έχει ένα μοναδικό κωδικό και σου επιτρέπει να ρυθμίζεις εσύ όποτε επιθυμείς και όπως επιλέξεις το περιεχόμενο της.

3. Χάρισε την κάρτα στο πρόσωπο που επιθυμείς και άφησέ το να σκανάρει με το κινητό του τον κωδικό ScanIT DIY που είναι τυπωμένος στην κάρτα, για να συνδεθεί στο Internet και να δει το μοναδικό της περιεχόμενο!

Οι διαδραστικές κάρτες ScanIT DIY αποτελούν μοναδικό δώρο για φίλους και γνωστούς που λατρεύουν τα νέα μέσα και την πρωτοπορία στη ζωή τους! Φτιάξε κι εσύ ένα βίντεο, πρόσθεσε ένα μήνυμα και χάρισέ το στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Βρες τις δικές σου ιδέες, επίλεξε τα ScanIT DIY και χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες My.SCANIT.gr για να τις υλοποιήσεις –είναι βέβαιο ότι οι αυτές οι ευχετήριες κάρτες θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.

Διάθεση ScanIT 4Experience, 210-6107905, www.scanit.gr Τιμή €2,90 (με έκπτωση)

Keywords
Τυχαία Θέματα