Ο όμιλος εταιρειών Creta Farms επιλέγει την Assertive και τις λύσεις SAP

Για την υλοποίηση και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Απόδοσης.

Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία Creta Farms επέλεξε την Assertive και τις λύσεις SAP για την υλοποίηση και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Απόδοσης (Enterprise Performance Management).

Η Creta Farms αποτελεί σήμερα

τον μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Έχει παρουσία σε 15 χώρες μέσω θυγατρικών εταιρειών και joint venture συνεργασιών, ενώ έχει κατοχυρώσει πατέντα ευρεσιτεχνίας για τα προϊόντα της σε 90 χώρες. Στόχος της Creta Farms, είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια αγορά για ισορροπημένη διατροφή, παράγοντας προϊόντα καινοτομίας που φημίζονται για την ποιότητα και διατροφική τους αξία.

Η Creta Farms επέλεξε τη λύση SAP Planning & Consolidation και SAP Business Objects Business Intelligence για την καλύτερη παρακολούθηση των οικονομικών της επιδόσεων και την περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της ως κορυφαίας εταιρείας του κλάδου. Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η εταιρεία Assertive A.E., θυγατρική εταιρεία της Real Consulting, πιστοποιημένος συνεργάτης υλοποίησης της SAP με εξειδίκευση στις λύσεις SAP για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Απόδοσης (Enterprise Performance Management).

Η εταιρεία Creta Farm αποφάσισε να προχωρήσει στην ανωτέρω συμφωνία και επένδυση ακολουθώντας μια άκρως στρατηγική για τον όμιλο κίνηση, η οποία θα της επιτρέψει να υποστηρίξει ολοκληρωμένα διαδικασίες υλοποίησης, παρακολούθησης και ελέγχου του Προϋπολογισμού, δημιουργία διαφορετικών σεναρίων Πρόβλεψης, ενοποίησης των οικονομικών καταστάσεων βάσει των οργανωτικών προτύπων του ομίλου με ταυτόχρονη κάλυψη των νομοθετικών και διοικητικών αναγκών του οργανισμού και αυξημένη ευελιξία στην λήψη αποφάσεων.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης έχει συμπεριλάβει παραδοτέα και στάδια ανάπτυξης βάσει προτεραιοτήτων της Διοίκησης και είναι εστιασμένο στην απαραίτητη μεταφορά τεχνογνωσίας στα Στελέχη της Creta Farms για καλύτερη αφομοίωση και παραγωγική λειτουργία της λύσης. Το έργο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών χρησιμοποιώντας πόρους και ικανότητες της Assertive αλλά και της ομάδας εργασίας της Creta Farms που θα είναι χρονικά δεσμευμένες κατά μήκος του έργου, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι προδιαγραφές και ιδιαιτερότητες με τον πλέον βέλτιστο τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα