Νέα σειρά φορητών υπολογιστών από την Toshiba

Αντανακλά τη ζήτηση για ψηφιακή διασκέδαση και πολλαπλές διασυνδέσεις.

Δελτίο Τύπου

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε νέες σειρές φορητών υπολογιστών για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Οι προδιαγραφές τους αντανακλούν την αυξανόμενη ζήτηση για πολυμέσα σε 2D και 3D σε φορητούς υπολογιστές για ταχύτατη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συσκευών ή συνδέσεων στο διαδίκτυο. Η πραγματικότητα αυτή είναι εμφανής

σε όλα τα μοντέλα των σειρών Satellite C-, Satellite L- και Satellite P-, το φορητό κέντρο ψυχαγωγίας Qosmio X870 και τη νέα σειρά Satellite Pro για επαγγελματική χρήση. Πέραν αυτού η σειρά Satellite P855 είναι η πρώτη σειρά Satellite με 3D τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν 3D ταινίες χωρίς να χρειάζεται να φορέσουν 3D γυαλιά. Οι νέες σειρές φορητών υπολογιστών της Toshiba θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

«Οι καινούριες σειρές αποτελούν το επόμενο βήμα στη στρατηγική της Toshiba να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών φορητών υπολογιστών με όμορφο σχεδιασμό και αξία ως επένδυση» τόνισε ο κ. Andy Bass, Αντιπρόεδρος DS, Πωλήσεων & Marketing για την Ευρώπη. « Για να το επιτύχουμε αυτό η σειρά Satellite διαθέτει ενισχυμένα χαρακτηριστικά όπως είναι οι τελευταίες θύρες διασυνδέσεων και ανώτερη 3D τεχνολογία όπως 3D χωρίς τη χρήση γυαλιών και μετατροπή 2D σε 3D».

 

Ένα μέγεθος δεν αρκεί –επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα

Η Toshiba ανακοίνωσε νέους φορητούς για τις τρεις σειρές Satellite, δύο στη σειρά Satellite Pro και τη σειρά Qosmio line. Το μέγεθος οθόνης ξεκινάει από 33.8cm (13.3’’) μέχρι 43.9cm (17.3’’) ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συχνών ταξιδιωτών και επιπλέον τα γούστα όσων θέλουν μια πολύ μεγάλη οθόνη. Αντίστοιχα, οι καταναλωτές με περιορισμένο budget θα βρουν αξιόπιστα και λειτουργικά laptop όπως και οι καταναλωτές που είναι φανατικοί των πολυμέσων και του gaming. Τέλος όσοι θέλουν να ξεχωρίσουν θα βρουν στα μοντέλα της σειράς Satellite P τον κομψό σχεδιασμό που θέλουν σε περίβλημα αλουμινίου.

 

Απαντώντας στην ανάγκη για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων

« Η νέα γραμμή αντανακλά την ανάγκη για ψηφιακό περιεχόμενο» εξηγεί ο κ. Andy Bass. Οι νέοι φορητοί διαθέτουν μια ευρεία γκάμα διασυνδέσεων για να επιτρέπουν ανταλλαγή δεδομένων. Μεταξύ αυτών ταχύτατη WLAN (802.11n) και USB 3.0, με ταχύτητα δεδομένων 10 φορές υψηλότερη από την προηγούμενη έκδοση USB και Bluetooth 4.0, που επιτρέπει μεταφορά δεδομένων με εξοικονόμηση ενέργειας και σε μεγαλύτερη κλίμακα από τους προκατόχους του».

 

Νέα σειρά Satellite Pro

Οι νέες σειρές Satellite Pro L και Satellite Pro C απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις και γραφεία αλλά και freelancers που αναζητούν αξιόπιστα, δυνατά laptop. Διαθέτοντας τον πιο προηγμένο επεξεργαστή και ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων αποτελούν αξία που αξίζει την επένδυση. Τα μοντέλα της σειράς C έχουν μαύρο φινίρισμα ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ενώ η σειρά L διαθέτει ασημένιο γυαλιστερό φινίρισμα και προστασία απέναντ

Keywords
Τυχαία Θέματα