Μεγάλος διαγωνισμός Nescafe Dolce Gusto

Κέρδισε μια απ’ τις δέκα μηχανές Circolo συνολικής αξίας €1.490!

Το i-TECH4u σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δική σου μια από τις πέντε «μαγικές» μηχανές Nescafé Dolce Gusto Circolo σε κόκκινο χρώμα, αξίας €149! Η φουτουριστικού σχεδιασμού Circolo μαγνητίζει τα βλέμματα με τον LED φωτισμό της και διαθέτει πίεση έως 15 bars για τέλεια παρασκευή των είκοσι (και πλέον) ζεστών ή κρύων γευστικών ροφημάτων της Nescafé Dolce Gusto.

 

Για

να εξασφαλίσεις κι εσύ έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ:

1. Μπες στο site του Dolce Gusto (https://www.dolce-gusto.gr/EL/flavours/Pages/all-flavours.aspx) και βρες ποιο είναι το αγαπημένο σου ρόφημα (πχ. Latte Macchiato ή Mocha)

2. Πάτησε «Like» στη fan page του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου, μαζί με το αγαπημένο σου ρόφημα στο tab του διαγωνισμού.

3. Ακολούθησε το i-TECH4u (@itech4u) στο Twitter και «tweetαρε» το παρακάτω μήνυμα: Ο/Το καλύτερος/καλύτερο «όνομα ρόφηματος» με τη Nescafé Dolce Gusto Circolo @itech4u #contestcircolo. Παράδειγμα: Ο καλύτερος Latte Machiato με τη Nescafé Dolce Gusto Circolo @itech4u #contestcircolo

Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή είτε μέσω Facebook, είτε μέσω Twitter, είτε μέσω και των δύο –όμως μόνο μια φορά μέσω κάθε social network. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή είναι απαραίτητη η αναγραφή ενός ροφήματος που περιλαμβάνεται στη γκάμα ροφημάτων Nescafé Dolce Gusto.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά με τον κάθε τρόπο συμμετοχής (συνολικά έως δύο συμμετοχές).Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 29 Φεβρουαρίου 2012, έως 23 Μαρτίου 2012, στις 23:59 το βράδυ.Οι δέκα νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης στις 26 Μαρτίου 2011.Κάθε νικητής κερδίζει μια μηχανή Nescafé Dolce Gusto Circolo σε κόκκινο χρώμα, αξίας €149.Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να κερδίσει μόνο μια μηχανή Nescafé Dolce Gusto Circolo.Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθούν μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ή μέσω Twitter με μήνυμα στο account τους.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τα γραφεία του i-TECH4u στο Μαρούσι. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί την αποστολή του δώρου στον χώρο του, η χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u. Το i-TECH4u δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η σ
Keywords
Τυχαία Θέματα