Η press conference της Sony στην Ε3 2012

15:24 8/6/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Νέοι συναρπαστικοί τίτλοι για PS3 και PS Vita.

Μπορεί στην περίπτωση της Microsoft να είχαμε λανσάρισμα νέων τεχνολογιών για το Xbox 360 (με αποκορύφωμα το SmartGlass), ωστόσο η Sony στη φετινή Ε3 εστίασε περισσότερο στους νέους τίτλους για PS3

και PS Vita. Το θετικό είναι πως οι κάτοχοι των παιχνιδομηχανών της Sony έχουν να περιμένουν πολλούς κορυφαίους (και αρκετούς αποκλειστικούς) τίτλους μέχρι την επόμενη χρονιά. Πιο αναλυτικά…

Ο πρώτος τίτλος που ανυπομονούμε να πιάσουμε στα χέρια μας είναι αδιαμφισβήτητα το Beyond: Two Souls από την Quantic Dreams (την εταιρεία που δημιούργησε το εντυπωσιακό Heavy Rain). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτού του νέου τίτλου action-thriller βρίσκεται η Ellen Page και τα γραφικά όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι από το παρακάτω trailer σ’ αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Όσο για το gameplay, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα βαδίζει στα χνάρια του Heavy Rain.

 

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με το PlayStation All-Stars: Battle Royal και όπως μπορείς να καταλάβεις απ’ τον τίτλο πρόκειται για ένα fighting game με ήρωες της Sony στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και υπόσχεται επικές μάχες σε μεγάλες διαδραστικές αρένες. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στο PS Vita.

 

Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι μέσω ενός DLC θα επιτρέψει στους κατόχους του LittleBigPlanet 2 να χρησιμοποιούν το PS Vita τους σαν χειριστήριο (και παράλληλα ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται την οθόνη του Vita). Φαίνεται πως τόσο η Microsoft όσο και η Sony, θέλουν να δώσουν την απάντηση τους στο Wii U.

 

Συνεχίζοντας με το PS Vita, δυο ακόμα τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν στη φορητή παιχνιδομηχανή της Sony είναι τα Call Of Duty Black Ops Declassified και Assassin’s Creed 3 Liberation, μόνο που trailer δυστυχώς υπήρχε μόνο για το δεύτερο.

 

Ακολούθησε το Far Cry 3, που μεταξύ άλλων θα υποστηρίζει συνεταιριστικό παιχνίδι τεσσάρων παικτών.

 

Η Sony παρουσίασε επίσης το Wonderbook, μια νέα πλατφόρμα ebook επαυξημένης πραγματικότητας, που αξιοποιεί το PS Move και το PS Eye για να “φέρει ζωή” στις σελίδες των βιβλίων. Ο πρώτος τίτλος της πλατφόρμας είναι το Book of Spells της J.K. Rowling –και βασίζεται φυσικά στον κόσμο του Harry Potter. Ουσιαστικά, η νέα αυτή πλατφόρμα της Sony απευθύνεται στις μικρότερες ηλικίες.

 

Τέλος, η εταιρεία έκλεισε την press conference με τα trailer για το νέο God of War: Ascension και για το νέο τίτλο της Naughty Dog, The Last of Us.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα