Η Epson κυκλοφορεί τη σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F

Τα μοντέλα 44 και 64 ιντσών σηματοδοτούν την είσοδο της Epson στον τομέα της εκτύπωσης υφασμάτων.

Δελτίο Τύπου

Από τις 14 Νοεμβρίου 2012, η Epson εισήλθε για πρώτη φορά στην αγορά εκτύπωσης dye sublimation με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας δύο μοντέλων εκτυπωτών dye sublimation συνεχούς τροφοδοσίας: το SureColor SC-F6000 44 ιντσών και το SureColor SC-F7000 64 ιντσών.

Καθώς εξασφαλίζουν έξοδο υψηλής ποιότητας με ανάλυση έως 720 x 1440

dpi σε σιδερότυπα χαρτιά όλων των κορυφαίων κατασκευαστών, τα νέα αυτά μοντέλα εκτυπωτών αποτελούν όχι μόνο τα πρώτα μοντέλα εκτυπωτή dye sublimation από την Epson αλλά και τα πρώτα στο χώρο στα οποία κάθε στοιχείο, από τη μελάνη και την κεφαλή εκτύπωσης έως το σώμα του εκτυπωτή και τα προαιρετικά εξαρτήματα, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την ίδια εταιρεία. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ποιότητα, η απόδοση και η αξιοπιστία έχουν βελτιστοποιηθεί για να παρέχουν το μέγιστο παραγωγικό χρόνο συνεχούς λειτουργίας και κέρδος με ένα χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης.

Τα μοντέλα SureColor SC-F αποτελούν ανθεκτικούς εκτυπωτές CMYK συνεχούς τροφοδότησης που υποστηρίζουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Το SureColor SC-F7000 64 ιντσών για μεσαίους-μεγάλους όγκους και το SureColor SC-F6000 44 ιντσών για χαμηλούς-μεσαίους όγκους, έχουν κατασκευαστεί για την αποδοτική παραγωγή ποιοτικών μαλακών επιγραφών, αθλητικών ειδών, άλλων ειδών ενδυμασίας, αξεσουάρ, προσαρμοσμένων διαφημιστικών αντικειμένων και διακοσμημένων εργαλείων. Με τις πρωτοποριακές δυνατότητες τοποθέτησης μέσων και ρύθμισης από έναν χειριστή όπως η αυτόματη τάνυση μέσων και ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου LCD, η ρύθμιση και η χρήση αυτών των δύο μοντέλων γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Οι ταχύτητες εξόδου και για τα δύο μοντέλα κυμαίνονται από 16 έως 57 μ.2/ώρα, ανάλογα με την εφαρμογή[1] και περιλαμβάνουν ενσωματωμένο σύστημα μελάνης υψηλής χωρητικότητας 1,5 λίτρου εύκολης επαναπλήρωσης. Επιπλέον, η αυτόματη συνεχής τροφοδοσία που αποτελεί βασική δυνατότητα για το SC-F7000 και προαιρετική για το SureColor SC-F6000 – εξασφαλίζει μέγιστους κύκλους αδιάλειπτης παραγωγής και ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας για συντήρηση.

Η κεφαλή εκτύπωσης MicroPiezo TFP® της Epson, που αποτελεί ήδη καθιερωμένη τεχνολογία στο χώρο της εκτύπωσης dye sublimation, εξασφαλίζει απόδοση με ακρίβεια και σταθερά αποτελέσματα καθώς και εξαιρετική διάρκεια. Αυτά, σε συνδυασμό με τη μελάνη Epson UltraChrome DS, μια νέα, ειδικά κατασκευασμένη υδατοειδή μελάνη, παράγουν εξαιρετικές εικόνες με ζωντανά χρώματα, έντονο μαύρο, ευκρινή περιγράμματα και ομαλές διαβαθμίσεις. Οι εκτυπώσεις υφασμάτων από τους εκτυπωτές της σειράς SureColor SC-F διαθέτουν επίσης εξαιρετική αντοχή στο ξεθώριασμα από το φως του ήλιου ή το πλύσιμο καθώς και αντοχή στα γδαρσίματα και στον ιδρώτα.

Ο Guy Martin, διευθυντής παραγωγής στην Epson Europe, δήλωσε: "Η χρήση ψηφιακών μέσω στην εκτύπωση υφασμάτων παραμένει κάτω από το 2% της αγοράς αλλά η εφαρμογή αυτή επεκτείνεται γρήγορα. Η στρατηγική μας

Keywords
Τυχαία Θέματα