Φθηνότερο και μικρότερο iPad πριν το τέλος του έτους;

13:23 4/7/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Bloomberg.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουμε πάνω σε φήμες για iPad μικρότερων διαστάσεων –τα τελευταία δύο χρόνια κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στο Internet. Βέβαια ο Steve Jobs είχε είχε δηλώσει το 2010 πως η διάμετρος οθόνης του iPad είναι η ελάχιστη που απαιτείται για καλή εμπειρία χρήσης.

Ωστόσο

τα πράγματα εν έτει 2012 έχουν αλλάξει και μετά την παρουσίαση του Nexus 7 από τη Google, ενδέχεται η Apple να έχει αναθεωρήσει τη στρατηγική της. Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Bloomberg, το νέο, μικρότερο iPad θα διαθέτει οθόνη 7 με 8 ιντσών και είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Επιπλέον, η οθόνη δεν θα είναι Retina για να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό –κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα διαθέτει την ανάλυση των δύο πρώτων γενιών iPad (1024x768 pixels).

Το βέβαιο είναι πάντως πως η Apple δεν πρόκειται να διαθέσει ένα προϊόν στην αγορά, αν δεν συμβαδίζει με τα ποιοτικά standards της εταιρείας –συνεπώς ακόμα κι αν κυκλοφορήσει, καλό θα ήταν να περιμένεις τιμή μεγαλύτερη απ’ τα $199 του Nexus 7. Για να διαβάσεις το άρθρο του Bloomberg, κάνε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα