Εξοικονόμησε χρήματα με την «Εγγύηση Ότι Κι αν Συμβεί»

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Toshiba δείχνουν ότι η επισκευή ενός φορητού υπολογιστή μπορεί να κοστίσει €380.

Δελτίο Τύπου

Μήπως το παιδί σας κατέστρεψε τη νέα σας τηλεόραση ρίχνοντας σουτ κατά τη διάρκεια προπόνησης για το επόμενο EURO; Θέλατε απλώς να πιείτε κάτι δροσιστικό για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα αλλά τελικά το χύσατε πάνω στον φορητό υπολογιστή που αγοράσατε πρόσφατα;

Μήπως κάποιος πήρε το αγαπημένο σας tablet χωρίς την άδειά σας; Ατυχήματα θα συμβαίνουν πάντα και δυστυχώς συνήθως κοστίζουν. Σύμφωνα με τους τεχνικούς της Toshiba η αντικατάσταση ενός HDD κοστίζει περίπου 180€. Αν ο φορητός σας υπολογιστής πέσει και η οθόνη σπάσει, θα χρειαστεί να πληρώσετε περίπου 380 € για την επισκευή του. Αν καταστραφεί η LCD σας, πιθανότατα θα σας κοστίσει λιγότερα χρήματα να αγοράσετε μια ολοκαίνουρια συσκευή!

Σας φαίνεται τρομακτικό; Ευτυχώς με την Toshiba δε θα χρειαστεί να καλύψετε τα παραπάνω έξοδα. Επενδύοντας στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, η εταιρία σας στηρίζει με την «Εγγύηση Ότι και Αν Συμβεί». Υπάρχει ωστόσο ένας βασικός όρος: για να κάνουν οι καταναλωτές χρήση της συγκεκριμένης Εγγύησης θα πρέπει να εγγραφούν στο www.nomatterwhatguarantee.com* μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς. Η συγκεκριμένη κίνηση προστατεύει απόλυτα τη συσκευή σας αφού περιλαμβάνει τα εξής:

ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ: Προστατεύει τις συσκευές από απρόβλεπτα γεγονότα όπως η ρίψη υγρών ή οι πτώσεις. Η Toshiba σας παρέχει δωρεάν επισκευή σε περίπτωση ζημιάς που προκαλεί δυσλειτουργία στη συσκευήΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ: Αντικατάσταση συσκευών που προκύπτει ότι έχουν κλαπεί σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας και των αρμόδιων αρχώνΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Ανάκτηση δεδομένων σε καινούριο hard drive σε περίπτωση βλάβης, δυσλειτουργίας software ή ιούΟι προδιαγραφές της Εγγύησης Ότι Κι αν Συμβεί υπάρχουν αναλυτικά στην εταιρική ιστοσελίδα της Toshiba. Η Εγγύηση Ότι Κι αν Συμβεί καλύπτει κάθε φορητό υπολογιστή, τηλεόραση ή tablet που έχει αγοραστεί μεταξύ 16 Απριλίου και 30 Σεπτεμβρίου 2012 .

 

*Η εγγραφή στην Εγγύηση Ότι κι αν Συμβεί περιλαμβάνει εγγραφή στη βασική εγγύηση της Toshiba

Keywords
Τυχαία Θέματα